Tuesday, May 3, 2016

Rekah Kaufman Kai Steiff


 
Steiff Rebekah Kaufman Collection
Το πάθος μου για τη συλλογή κούκλες και αρκούδες εκτείνεται σε πάνω από μισό αιώνα. Υπάρχει μια φωτογραφία μου στο παλιό στο κρεβάτι της μητέρας μου, φθάνει για ένα αρκουδάκι που ήταν μόνο μερικές ίντσες μακριά μου 4 ώρες. Κούκλα μου αγαπημένη παιδική ηλικία, που ακόμα μου κρατά συντροφιά σε μελέτη μου, είναι μια 1967 Mattel αφρικανικός Αμερικανός «Τοσοδούλα.» Όταν τραβάτε την συμβολοσειρά, περιστρέφει το κεφάλι της σαν ένα πραγματικό μωρό. Πατρική γιαγιά μου ήταν ένας συλλέκτης, και παρόλο που δεν είδαμε μεταξύ τους συχνά, θυμάμαι στοργικά μιλάμε για κούκλες και αρκούδες μαζί της την περιστασιακή ταξίδια μας σε ολόκληρη τη χώρα για να την επισκεφθεί στην Καλιφόρνια. Σήμερα, και είμαι ο υπερήφανος steward πολλών από τους θησαυρούς της παιδικής ηλικίας.

Ποια είναι μερικά από σας αγαπημένο κούκλες στη συλλογή σας;

Αν και το δικό μου μερικές vintage Sasha και Τέρι Λι κούκλες, κούκλες Steiff είναι μακράν τα αγαπημένα μου. Δικό μου περίπου 40 κούκλες Steiff προ του 1950. Οι περισσότεροι είναι αισθητή? ζώο-κούκλες μου είναι μοχέρ και αισθάνθηκε. Του Steiff κούκλες νωρίς είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σε καλό ή σε καλύτερη κατάσταση, έτσι υπάρχει μια πραγματική αίσθηση της ολοκλήρωσης, όταν χαιρετίζω μια νέα προσθήκη στη συλλογή. Οι αισθητές κούκλες είναι σπάνια για δύο βασικούς λόγους. Κατ ' αρχάς, ακμή του Steiff κούκλα περίοδο πραγματικά μόνο διήρκεσε για μερικές δεκαετίες στο γύρισμα του τελευταίου αιώνα, και δεν είναι ότι πολλές έγιναν κατά τη διάρκεια αυτής σύντομο χρονικό διάστημα. Και δεύτερον, ελάχιστοι επιβιώνουν λόγω του υλικού τους, η οποία τείνει να προσκαλέσετε ζημία εντόμων, ακόμη και υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Η ποιότητα και η ποιότητα κατασκευής του Steiff νωρίς κούκλες και τα ρούχα τους είναι πάντα εξαιρετικό. Ανεξάρτητα από τους λεπτομέρειες, πριν από τον πόλεμο της εταιρείας όλα φαίνονται να έχουν ένα παιχνιδιάρικο απαλότητα, αθωότητα ή νεανικότητα τους..., ακόμη και της εταιρείας στρατιώτες και αστυνομικούς.

Μου αγαπημένο κούκλες.

Μου προπολεμικής Steiff κούκλα συλλογή περιλαμβάνει μερικές αγαπημένες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των «άνδρες με στολές,» παιδιά κούκλες, storybook φιγούρες και ζώο-κούκλες. Εδώ είναι τα αγαπημένα μου από κάθε κατηγορία - τουλάχιστον από σήμερα!

«Άνδρες με στολές»:

Steiff 30 cm «Bob Boyscout,» παίρνει χαιρετισμό μου σε αυτή την κατηγορία. Το κεφάλι και το φιλικό πρόσωπο είναι λεπτομερείς με μαύρο κουμπί μάτια, μεγάλα αυτιά, χέρι ζωγραφισμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, και βαμμένο καστανά μαλλιά. Φοράει μαύρο δαντέλες έως μπότες γίνονται από μουσαμά? μπλε και μαύρο μαλλί, πλεκτά legwarmer κάλτσες? μπλε αισθάνθηκε σορτς? ένα πραγματικό καφέ δερμάτινη ζώνη με πόρπη μετάλλων? ένα μπεζ αισθάνθηκε γιακά πουκάμισο με τσέπες και επωμίδες? και μια μπεζ ταιριάσματος αισθάνθηκε καπέλο με ένα δερμάτινο λουράκι πηγουνιού. Όταν ήταν νέος, είχε ένα μεγάλο ξύλινο προσωπικό στο δεξί του χέρι. Αυτός παρήχθη σε αυτό το μέγεθος μόνο από 1909-1919 ως ένα αποκλειστικό για τη βρετανική αγορά? στολή του ταιριάζει ακριβώς με αυτές που φοριούνται από βρετανικό Πρόσκοποι κατά τη διάρκεια της παραγωγής του.
Κούκλες των παιδιών:

Κεφάλι της κλάσης πηγαίνει σε αυτό το κορίτσι Ολλανδικά «Alida» 28 cm. Αυτή έγινε από το 1909-1919, 28, 35, 43, και 50 cm; τα μάτια του μαθητή της μπλε και μαύρο γυαλί προτείνω έκανε ήταν στη μέση στο τέλος αυτού του χρονικού πλαισίου. Αλίντα είναι cataloged σε βιβλία αναφοράς ως «αισθάνθηκε, συνένωση, ολλανδική, αρχικό κοστούμι, Κυριακή καλύτερα.» Από το «αρχικό κοστούμι» Steiff σημαίνει ότι κούκλες τους είναι ντυμένοι με ένδυσης που είναι παραδοσιακά μια χώρα - στην περίπτωση αυτή, οι κάτω χώρες. Και από «Καλύτερα την Κυριακή», που συνεπάγεται «εκτρέφων ζώα» είδη ένδυσης για να πάει στην εκκλησία την Κυριακή, το οποίο έχει νόημα στην περίπτωση Alida δεδομένης της περίτεχνα κεντητά φόρεμα μπούστο και κόκκινο μανσέτες.

Storybook κούκλες:

Μία επιλογή σε αυτή την κατηγορία πάντα έχει επισκιάσει όλους τους άλλους. Το αγαπημένο μου εδώ είναι λίγο άνθρωπος που ονομάζεται ξωτικό. Ξωτικό είναι 20 cm και είναι πολύ χαρισματικός για το μέγεθός του. Το πρόσωπό του είναι λεπτομερείς με λαμπερά μαύρα μάτια? μια κωμική, στρογγυλή μύτη? μια ανοικτή, χαμογελαστό στόμα. κατακόκκινη μάγουλα, μεγάλα αυτιά? και μια πολύ μεγάλη, κατάλευκη μοχέρ γενειάδα. Έχει μεγάλα, κλόουν-όπως αισθάνθηκε τα χέρια και τα πόδια πολύ κοκαλιάρικο ύφασμα. Τα ρούχα του, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σώματός του, αποτελείται από ένα ελαφρύ μπουφάν μπλε τσόχα, ένα καφέ τσόχινο, πουκάμισο και μπλε και άσπρο βαμβάκι παντελόνι βαμβακερό ύφασμα. Ο dons ένα τριγωνικό σχήμα μοχέρ κίτρινο καπέλο. Έχει αναλογικά πολύ μεγάλες πόδια και φοράει τζιν μπλε χρωματιστό ύφασμα μπότες. Ξωτικό παρήχθη σε 20, 30 και 40 cm από το 1914-1943. Το μικρότερο μέγεθος ξωτικό ήταν συχνά απεικονίζονται στην εταιρεία λογοτεχνία στο τιμόνι του ένα ξύλινο καλάθι τράβηξε από τέσσερις μικροσκοπικό Steiff κουνέλια ή πάπιες.


Κούκλες των ζώων:

Νομίζω ότι του Steiff ευχάριστο εκλεκτής ποιότητας «pupp-ζώα» είναι το καλύτερο όλων των κόσμων. Αυτές οι κούκλες των ζώων Κούκλες, είχε τα κεφάλια των δημοφιλών χαρακτήρων Steiff, τους φορείς κουκλών, και προσεκτικά προσαρμοσμένες ρούχα. Το αγαπημένο μου εδώ είναι αυτή η κούκλα σκυλιών pug 22 cm. Τα χέρια απαλά κρεμάσει στο πλευρές του, και έχει πλατυποδία για όρθιους. Pugβˆ™ s κεφάλι, τα αυτιά και τις κορυφές των τα χέρια και τα πόδια είναι (ή ήταν σε αυτήν την περίπτωση) από μοχέρ. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ένα μαύρισμα λινό ύφασμα. Αυτός συμπληρώνεται τόσο με απαλή γέμιση και τραγανή excelsior. Κεφάλι και το πρόσωπό έρχονται στη ζωή με τα πλαδαρά αυτιά, τα μάτια του μαθητή μεγάλου μεγέθους και μαύρο γυαλί, ένα μαύρο χέρι κεντημένα μύτη, ένα ροζ στόμα, και διακριτές καφέ ένθετο ρύγχος χώρο. Ήταν ντυμένος με καφέ βαμβακερό παντελόνι, ένα μαύρισμα καρό πουκάμισο, και ένα ανοικτό γκρι-μπλε αισθάνθηκε καπέλο tam-o-shanter στυλ. Αυτό το σκυλί κούκλα έγινε το 14, 22 και 28 cm από το 1932-1935. Κάθε μέγεθος ήρθε σε έξι διαφορετικά είδη ένδυσης στυλ, η οποία περιελάμβανε πιτζάμες, μαγιό, φορέματα και κοστούμια παιχνίδι.

Άλλαξαν τα γούστα σας όλα αυτά τα χρόνια;

Ναι, για καλύτερα ή χειρότερα, εξελίχθηκαν προς πιο ακριβά, πιο δύσκολο να βρείτε κούκλες. Είμαι επίσης πολύ πιο ευαίσθητα σε κατάσταση σε σύγκριση με το παρελθόν. Νομίζω ότι συμβαίνει πολύ με ενθουσιώδες που είχαν τη χαρά του συλλέγουν και μελετούν μια κατηγορία στενά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που σας ελκύουν να ορισμένων μια κούκλα;

Μου αρέσει κούκλες (και τα περισσότερα πράγματα, επίσης) που έχουν μια ιδιόμορφη ή παιχνιδιάρικη φύση τους. Αυτοί πάντα να γελάσω, και μου αρέσει να γέλιο (και τους άλλους να γελάνε καθώς και.) Αυτός εξηγεί πιθανώς γιατί Bob, ξωτικό και η κούκλα του πατημασιά είναι τα αγαπημένα. Μου αρέσει, επίσης, κούκλες που έχουν μια μεγάλη ιστορία ή την προέλευση τους. Για παράδειγμα, Αλίντα δόθηκε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το 1930 από τους φίλους των γονιών της μετά πέθανε η κόρη τους δεν είναι έγκυρη (γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας). Και, θα συχνά όνομα νέες προσθήκες σε συλλογές μου μετά τους πρώτους ιδιοκτήτες, για να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα τους.

Μπορείτε να ράψετε για σας κούκλες;

Gosh Αρ. δεν μπορώ ακόμα να κάνω τοστ! Θαυμάζω, ειλικρινά, οι συλλέκτες που ράβει για τις κούκλες τους. Αρκετοί από τους συναδέλφους μου από την κούκλα μελέτη Club της Βοστώνης και κούκλα συλλέκτες της Αμερικής κάνει τα ωραιότερα ρούχα για τις κούκλες τους? δουλειά τους είναι πραγματικά ποιότητας Μουσείο.

Ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερα;

Αν είχα ένα ακροατήριο με Santa ή FAO Schwarz, ζητώ τρία πράγματα. Η πρώτη είναι μια κούκλα 1921-1927 Steiff "Aprico διεργασίας", πλήρης, με το μενταγιόν bearhead. Οι κούκλες έχουν σχεδιαστεί από Steiff είναι ελεύθερος επαγγελματίας Albert Schlopsnies είναι σπάνια, αν ποτέ δει στη δευτερογενή αγορά - αν οπουδήποτε - λόγω της σπανιότητάς τους και της ευθραυστότητας. Η δεύτερη θα ήταν μια κούκλα Steiff ζωντανεύει Peter? αυτά που έγιναν από το 1909-1927. Steiff, έκανε ένα σπουδαίο έργο που εξέφραζε την ουσία της παρούσας αγαπημένο λογοτεχνικό χαρακτήρα κάτω τα νύχια μακρά δέρμα - που είναι μόλις μυαλό-φυσώντας. Και τέλος, εγώ θα θησαυρός μία από της Steiff νωρίτερο πλήρως ψαλιδωτές pupp-κούκλες, συμπεριλαμβανομένων ένα νταής μπουλντόγκ κούκλα, Charly την κούκλα Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ η Treff, η κούκλα λαγωνικό. Κάθε παρήχθησαν σε 28 cm από το 1929-1930. Είχα την χαρά της καταλογογράφησης και αποτίμηση μια κούκλα νταής για έναν πελάτη, και βλέποντας ένα Charly κούκλα σε δημοπρασία. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν έχω χειριστεί μια κούκλα Treff, οπότε ίσως θα ήταν το ένα παρακαλώ.

Κάτι άλλο?

Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος ότι ήμουν σε θέση να κάνει το χόμπι μου κλίση μου σε πολλά επίπεδα. Είμαι πολύ ευγνώμων για άτομα, εταιρείες, και οργανισμοί που βοήθησαν να είναι δυνατή σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν καμία μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα από ό, τι μιλάμε για μια άλλη ενθουσιώδες σχετικά με τα πάθη τους, βοηθώντας συλλέκτες βρείτε στοιχεία σχετικά με τους καταλόγους επιθυμία ή αγάπη τη διαχείριση της διαδικασίας συλλογής ανατροφής. Το έργο μου στο τη Μόρφη, Steiff, και μέσα από το blog μου, η οποία μπορεί να βρεθεί στο http://mysteifflife.blogspot.com, αυτό κάνει όλες τις πιθανές.

Σχετικά με Rebekah

Το πάθος του Rebekah έγινε την κλίση της για αρκετά χρόνια, όταν το είχε τη χαρά της εργασίας για τη διαίρεση των ΗΠΑ της Margarete Steiff GmbH ως διευθυντής Club Steiff. Σήμερα, αυτή συμβουλεύεται για την εταιρεία, όπως τους αρχειονόμος, όταν αυτή οδηγεί χρηματοδοτούμενη από εταιρεία συλλέκτης του εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, συμμετέχει στις προσπάθειες ανάπτυξης προϊόντος, και ελέγχονται και αξίες vintage θησαυρούς Steiff εκ μέρους της εταιρείας. Είναι επίσης η Steiff και πρόστιμο βελούδινα εμπειρογνώμονας στο Morphy δημοπρασίες στο Ντένβερ, PA, όπου εργάζεται με την ομάδα παγκόσμιας κλάσης κούκλα της εταιρείας να αποκτούν, να προσδιορισθεί, αξία, και ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Steiff, R. John Wright και άλλους θησαυρούς ψιλή παιχνίδι.

Rebekah είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει συλλέκτης και έντυπες δημοσιεύσεις βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων Αρκουδάκι και οι φίλοι, Αναγνώστης κούκλα, κούκλα ειδήσεις, Παλαιός συλλέκτης κούκλακαι η παγκόσμια Steiff Club περιοδικό, το οποίο μεταφράζεται σε έξι γλώσσες. Τότε έχει συμβουλεύτηκε για τηλεοπτικά δίκτυα όπως HGTV, CBS (μέσα έκδοση), History.com (πιόνι αστέρια) και E! Ψυχαγωγία (καθαρό σπίτι). Ήταν που χαρακτηρίζονται σε ένα primetime γερμανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα για την ιστορία και τη δυνατότητα είσπραξης του Steiff στοιχεία που προβλήθηκε πάνω από 50 φορές. Rebekah ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο ραδιόφωνο και προγράμματα βίντεο για το αντίκες δημοπρασία φόρουμ, Gemr, Ruby Lane, Auctionata, ο συλλέκτης του εμφάνιση, και ο Χάρι Rinker του τι έχεις, μεταξύ άλλων. Ενεργεί ως ένα go-to πόρο για τη βιομηχανία, οίκους δημοπρασιών, καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης· της δεσμεύσεις έχουν συμπεριληφθεί R. John Wright, The Den της Marbletown, Teddy Dorado, του Theriault κούκλα αντίκες δημοπρασίες, James D. Julia, FAO Schwarz, The Boston Globe, Bloomberg, πόλη και χώρα, και The Huffington Post.

Πρώτο βιβλίο του Rebekah, Sassafrass Jones και Her για πάντα φίλοι ABCs, διαθέτει vintage Steiff ως αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας. Αυτό ήταν συν-συγγραφέας από Cathleen Σμιθ-Bresciani, ένα συντροφικό Steiff ενθουσιώδης. Το βιβλίο, ISBN #978-0-578-15002-4, είναι διαθέσιμο για αγορά σε Amazon.com.

Rebekah οδηγεί πραγματικά «Η ζωή Steiff.»
No comments:

Post a Comment