Friday, May 13, 2016

Τίτλος: Αναθεώρηση: «το σπίτι της κούκλας"από Arlidge J. μ.

Τίτλος: Αναθεώρηση: «το σπίτι της κούκλας"από Arlidge J. μ.

Τίτλος meta: «το σπίτι της κούκλας"από Arlidge μ.ι.

Υπότιτλος: Ντετέκτιβ Ελένη χάριτος αλληλεπιδρά με το σπίτι της κούκλας A

Κοινωνική Τίτλος: Μια κούκλα σπίτι μυστήριο για τους λάτρεις μινιατούρα


Αναθεώρηση: "το σπίτι της κούκλας«από M. J. Arlidge. Ένας ντετέκτιβ Ελένη χάριτος μυστήριο. Η νέα αμερικανική βιβλιοθήκη, 2015.


Ως ειδήμων του όλα τα πράγματα κούκλα και δολοφονία μυστήριο, θα έπρεπε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο. Ο μόνος τίτλος με άρπαξε και μου ήθελε να συμπεριλάβει στη δεύτερη έκδοση του δικό μου βιβλίο, «Μια βιβλιογραφία κούκλα και τα παιχνίδια πηγές.»

Αυτό είναι το τρίτο της σειράς μυστήριο δολοφονία Ελένη χάριτος Aldridge. Που στο Southampton, το στυλ μου θυμίζει Elizabeth George. 

Ελένη χάρη, ο οποίος είναι καλές στη σύλληψη συρροή, συμπεριλαμβανομένων δική την αδελφή της, έχει μια άλλη περίπτωση αύξοντα δράστη σχετικά με τα χέρια της. Νεαρά κορίτσια που απήχθησαν, αλλά ακόμα και όταν εξαφανίζονται, τις οικογένειές τους να λαμβάνετε κείμενα και tweets από αυτούς.

Τα κεφάλαια είναι παλιά με εναλλασσόμενο απόψεις, το τελευταίο θύμα του, ο δολοφόνος του, της Ελένης Det. και οι συνάδελφοί της. Μερικά από το τους συναδέλφους και προϊσταμένους είναι αποφασισμένοι να καταστρέφει την καριέρα της, και ύπουλες τακτικές τους κάνουν μια ενδιαφέρουσα subplot.

Μία αξιοθρήνητα απειλητικό χαρακτήρα και η αδελφή του έχουν μεγαλώσει σε ένα moldering, υγρό, παλιό βικτοριανό σπίτι κατευθείαν από τον Ντίκενς ή τηλεοπτική σειρά του το Cryptkeeper. Για να αποκρύψετε από τους βίαιους μητέρα που πίνει, υποχώρηση στην σοφίτα. Προηγούμενοι ιδιοκτήτες έχουν αφήσει al είδους σκουπίδια εκεί, συμπεριλαμβανομένου το σπίτι της κούκλας, που περιγράφονται παρακάτω:

Απόσπασμα:


«Μόλις είναι ασφαλές, είχαν μετατρέψει την προσοχή τους να τα παιχνίδια εντός του μαγείας κύκλου. Εκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα από Dixons — παιχνίδι αγόρια — καθώς και βιβλία, κούκλες και Tom ατού από άλλα παιδιά- αλλά παραδόξως το πράγμα που συνέχισαν να έρχονται πίσω να ήταν το σπίτι της κούκλας. Είχαν κληρονομήσει αυτό σε κακή κατάσταση. Πλαστικά windowpanes ΕΡΕ μακράς φύγει και εκεί ήταν παιδιάστικη κακογραφίες σε biro στη στέγη που δεν θα βγει ωστόσο σκληρά αυτοί καθαρίζεται. Αλλά για όλα αυτά που τους άρεσε, κυρίως επειδή ήταν εσωτερικό δύο μικρές φιγούρες. Μόλις την ντυμένος με pin, ντυμένο με μπλε.

Το υιοθέτησε έναν κάθε, ονομάζοντάς τα κατάλληλα, και άρχισαν να θέτουν με την πραγματικότητα, φαντάζονται οι ίδιοι σε τόπους μακρινούς, ζουν εξοικειωμένοι, λαμπερή ζωή. Βασιλιάς και η βασίλισσα όλων οι ερωτηθέντες. Ήταν μια συλλαμβάνοντας φαντασία και τα έπαιξε κάθε μέρα... Ήταν κόσμο τους — ειδική κόσμο τους — και αυτός εξακολουθεί να αισθάνθηκαν μια βαθιά pang του αίσχους όποτε αυτός απεικονίζεται το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ θλιβερό τέλος — θρυμματιστούν στα εκατό κομμάτια από το χέρι του. .. Τι βλάκας ήταν... Αυτός θα έχουν πολυπόθητο το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ είχε κατείχε ακόμα αυτό.»

Το σπίτι της κούκλας γίνεται μια αλληγορία για τα θύματα τελικά φυλακίζονται από τους δολοφόνο, σε μια σκηνοθετημένη σκηνικό που θυμίζει τον αναγνώστη του ένα μεγάλο κούκλα σπίτι. Το σκεπτικό είναι παρόμοιο με το κλασικό Τζον Φόουλς», «Ο συλλέκτης».

Πριν από χρόνια, την παλιά τηλεοπτική εκπομπή «Daniel Boone», με πρωταγωνιστή τον Fess Parker χαρακτήρισε ένα επεισόδιο όπου ένας συλλέκτης εκκεντρικός διατηρούνται θησαυρούς του αποθηκεύονται σε μια υπόγεια σπηλιά. Είχε πολλές ασυνήθιστες ειδώλια και ζωή μεγέθους αγάλματα ανάμεσά τους. Η ιστορία γύρισε παράξενα όταν Boone ανακάλυψε ένα νεαρό κορίτσι, που παίζεται από Mariette Hartley, παγιδευτούν μεταξύ το θησαυρό. Το συγκεκριμένο συλλέκτη είχε επίσης μια τάση για απαγωγή άτομα και να καταστούν μέρος της συλλογής του «.» Το βιβλίο «μια απαλή τρέλα» διερευνά περισσότερες ψυχική συνθήκες που έχουν ταλαιπωρήσει αυτού του είδους η «συλλογή», κατά το παρελθόν. Έχω να σχολιάσω εδώ που το sociopath του εμφανίζεται σε αυτό το βιβλίο ήταν ψυχοπαθείς πριν πήραν ενδιαφέρεστε να συλλέξετε τίποτα. Είναι διασκεδαστικό να παίξει με την ιδέα των συλλεκτών που τρελάθηκαν, αν θέλετε, και οι συγγραφείς που αναφέρονται εδώ δεν είναι οι μόνοι να παίξει με το θέμα. Ακόμα, να θυμάστε ότι τη συλλογή υποψήφιων πελατών σε θαυμάσιο πράγμα, διδάσκει γνώσης, προωθεί την ποικιλομορφία, και εμπνέει πολλές συναλλαγές και avocations.

Αυτό το μυθιστόρημα είναι γρήγορο ρυθμό, και δύσκολο να το βάλετε κάτω. Μου μόνη ένδειξη που θα μπορούσε να επιβιώσει το τελευταίο θύμα ήταν ότι τόσο μεγάλο μέρος της ιστορίας μου είπαν στην προοπτική της. Αυτό είναι ένα μεγάλο βιβλίο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το «σκοτεινό» πλευρά της ζωής και της συλλογής.

Περίπου ο συντάκτης:

Arlidge μ. λ. είχε μια καριέρα στην τηλεόραση για πάνω από 15 χρόνια, ζει στην Αγγλία και άλλα μυστήρια Det. Ελένη χάριτος του είναι «Ποπ πηγαίνει η νυφίτσα» και «Eeeny Meeny.» Όσοι διαβάζουν τον σταυρό Alex μυστήρια από James Patterson θα σημειώσετε το νεύμα στη χρήση των παιδιών του ή του φυτωρίου. Το τελευταίο βιβλίο έχει πωληθεί σε 28 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο witter.co/mjarlidge.

Κατηγορίες:

Πληροφορίες για τους συλλέκτες κούκλα


Βιβλία για τους συλλέκτες κούκλα

Κούκλα σπίτια και μινιατούρες

Γρήγορη πληροφόρηση για τους συλλέκτες κούκλα

Τίτλοι: [Συνδέσετε πλαίσια]:

Νεράιδα Κήποι , Κούκλες και τις πτήσεις της φαντασίας:

Κούκλες, λουλούδια και κήπους:

Σταθμός μετρό Minimakers 30 + χρόνια και ακόμα σκέφτονται μικρές:

Κάτω από το γυαλί: Ένα βικτοριανό εμμονή

Κερί κούκλα μινιατούρα κάτω από το θόλο:

Βρεφοκομικός σταθμός κούκλες:

Κούκλα byte για το φθινόπωρο και καλοκαίρι:

Ushabti και ο θρύλος του βασιλιά Tut:

Κούκλες της Anne Boleyn και the Tudors:Original
Title: Review: “The Doll’s House” by M. J. Arlidge

No comments:

Post a Comment