Friday, April 15, 2016

Theriault του 2016 "Soiree"


Η δημοπρασία χαρακτηριστικά σχεδόν κάθε γνωστό bébé μοντέλο του Emile Jumeau, από τα πιο μικρά μεγέθη για την πολύ σπάνια poupées πορτρέτο περισσότερα μεγάλο μέγεθος 20, καθώς και σπάνιες από Pierre-François Jumeau.
Άρχισε η συλλογή Connor με μια γοητεία για μουσικά κουτιά που στη συνέχεια οδήγησε σε μουσικά automaton που οδήγησε τελικά, όπως τα πράγματα, σε ένα ενδιαφέρον για το μπισκ κεφάλια που χαρακτηρίστηκαν από αυτόματα, και έτσι μια μεγάλη συλλογή από bébés και poupées από το σεβαστό εταιρεία του Jumeau. «Δεν από δημοπρασία μας «Η όμορφη Jumeau» είχαμε τέτοια μια θαυμάσια συλλογή από αναισθητοποίηση κούκλες από ότι πιο σημαντικό παριζιάνικο επιχείρηση του 19ου αιώνα», λέει ο Theriault Φλωρεντία. Αυτόματα επισημαίνονται από πολύ σπάνια «Βαττώ πιάνο», grand «Bébé συνουσία με Toy Θέατρο και το κουτάβι» και «όργανο μύλος με Dancing κούκλα", όλα από Vichy, και σημαντικά μουσικά κουτιά, όπως το εξαιρετικά σπάνιο ελβετικό/American νέο αιώνα δίσκο μουσικό κουτί, το ελβετικό μουσικό κουτί για πιέζει το σταθμό με χορευτικό κούκλες και αμερικανική κερματοδέκτη Regina Στέμματος (θεωρείται ένα από τα πρώτα κουτιά juke).

Όπως και αν αυτό δεν θα ήταν αρκετό, υπάρχουν επίσης εξαιρετική κούκλες από τις συλλογές του τα τέλη Shirley Bertrand του Wadsworth, Ιλινόις και το τέλη Carolyn πρόσχημα του Ντέιτον του Οχάιο. Κατά τη διάρκεια της πρόωρης συλλογή χρόνια, η Carolyn πρόσχημα έζησε στο Ρόουντ Άιλαντ, έτσι ήταν απόλυτα φυσικό ότι αυτή θα αναζητήσει το εξαιρετικό Αμερικανός κούκλες από τις τοπικές ρυθμίσεις Νέα Αγγλία, συμπεριλαμβανομένου μια πρόωρη κούκλα από Izannah Walker και μια εξαιρετική συλλογή από κούκλες ύφασμα από το στούντιο του Μάρθα Τσέις. Η συλλογή, πάρα πολύ, διαθέτει μοναδικές επιλογές όπως "Της Suzanne κούκλα" από Au Nain Bleu με πλήρη χαρακτηρισμένα Προικός Είδη και συναρπαστικό προέλευση, σπάνια Schoenhut κούκλες, όλος-bisque χαρακτήρες, συλλογή από νωρίς Sonneberg και Simon και Halbig, σπάνια γερμανική τέχνη χαρακτήρα κούκλες, Lenci, και πολλά άλλα.

Ένα πλήρες χρώμα τέχνης ποιότητας σκληρό εξώφυλλο, ορισμένων να συλλάβει μια περίοπτη θέση στο σπίτι σας, είναι διαθέσιμη για $75 με κλειδί μετά την πώληση τιμή και δωρεάν αποστολή. Για να παραγγείλετε τον κατάλογο ή για περισσότερες πληροφορίες καλέστε 800-638-0422 ή επισκεφθείτε www.theriaults.com ή κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω.Ταξίδια & πληροφορίες
Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο κομψό ξενοδοχείο Bellagio στο Λας Βέγκας, που βρίσκεται στο 3600 Las Vegas Blvd νότια, Λας Βέγκας, NV 89109. Για κρατήσεις δωματίων επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο στο 888-987-6667. Για δημοπρασία πληροφορίες καλέστε Theriault στο 800-638-0422 ή ηλεκτρονικά στο theriaults.com. Ερχόμενοι σε δημοπρασία είναι το πιο διασκεδαστικό. Επιλέξτε τις κούκλες που «μιλήσει» σε σας, και έχουν τη διασκέδαση της υποβολής προσφορών και κερδίζοντας το άτομο. Συναντήστε τους νέους φίλους. Συγκαλέσει με παλιούς φίλους. Γελούν και απολαύστε, και μην ξεχάσετε το ζεστό φοντάν sundaes! Και αν απολύτως δεν μπορείς να είσαι εκεί για να υποβάλουν προσφορά, να θυμάστε ότι μπορείτε να ποντάρετε απών, προσφορά ζωντανά στο τηλέφωνο, ή να δώσουν προσφορά ζωντανά μέσω του Διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 800-638-0422, στείλτε μας email στο info@theriaults.com ή επισκεφθείτε theriaults.com.

Theriault's.com


Για να λάβετε ειδοποίηση της Theriault πλειστηριασμών, πηγαίνετε στο theriaults.com και εγγραφείτε για να λαμβάνετε email ειδοποιήσεις. Εάν σχεδιάζετε να έρχονται και στους πλειστηριασμούς 14-15 Μαΐου στο Λας Βέγκας, Νεβάδα ή θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες καλέστε του Theriault χωρίς χρέωση στο 800-638-0422, διεθνώς στο 410-224-3655 ή email info@theriaults.com.

Να εξασφαλιστεί παράδοση του κάθε e-mail από εμάς παρακαλώ προσθέστε info@theriaults.com στο βιβλίο διευθύνσεων, λίστα επαφών ή λίστα εγκεκριμένων αποστολέων.
Theriaults.com
© Theriault του 2016. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τ.θ. 151, Annapolis, MD 21404.


Αυτή email εστάλη στο etsag1998@aol.com
Γιατί ειδοποιήθηκα ότι βοήθησα αυτό; διαγραφείτε από αυτό λίστα ενημερωμένη έκδοση συνδρομής προτιμήσεις
Του Theriault αντίκες ΚΟΥΚΛΕΣ · PO Box 151 · Annapolis, MD 21404 · ΗΠΑ

No comments:

Post a Comment