Tuesday, April 12, 2016

Το 2016 ' A Time to Remember "είναι πλησιάζοντας!


Το 2016 ' A Time to Remember "είναι πλησιάζοντας!

Σύμβασης 2016 R. John Wright πλησιάζει γρήγορα..., και αυτό είναι το πιο θαυμάσιο γκάμα μας από ειδικές εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ. Θα υπάρξει μια εκδήλωση με ένα εξαιρετικά σπάνιο RJW ραμμένα-πρόσωπο κούκλα. Μια εκδήλωση με δικό μας λογότυπο elf, μυρτιά. Ένα άλλο γεγονός θα χαρακτηρίσει Γουίνι το αρκουδάκι και ακόμη ένα άλλο θα προσκήνιο Αγαπητέ παλιά Raggedy Ann! Ο μάγος του Οζ γεγονός θα χαρακτηρίσει μια Munchkin RJW. Το πιο συναρπαστικό πράγμα σχετικά με όλα αυτά τα γεγονότα είναι τα σουβενίρ θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη μόνο 100 κομμάτια κάθε! Που είναι μια μικρή έκδοση και μας εμπιστεύονται, αυτές οι κούκλες είναι απίστευτη. Θα θέλετε όλα αυτά!

Για να διαβάσετε το ξεμπλοκάρισμα επιμέρους λεπτομέρειες του συμβάντος, κάντε κλικ εδώ, ή η παρακάτω φωτογραφία!
Ως εμπιστευτικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ RJW, θα έχετε να δείτε ποτέ πριν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του πηλού προκαταρκτική σμιλεύει από ό, τι είναι στο τραπέζι σχεδιασμού. Στο τελευταίο ζήτημα, σας παρουσιάσαμε Bonzo και δεδομένου ότι το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει αλλάξει αρκετά, και θα έχετε να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες της εξέλιξης sculpt.
Κάντε κλικ εδώ για να προ-παραγγελία σας τώρα Bonzo
Γεια σου συνεργάτης!
RJW καουμπόη Brownie είναι επί του παρόντος ναυτιλία και είστε πρώτα να δείτε φωτογραφίες της παραγωγής.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το καουμπόη Brownie
Εθνική ημέρα κατοικίδιο ζώο είναι στις 11 Απριλίου
Γνωρίστε τον Μίκυ!

"Η πρώτη, που ονομάζεται «Guff», ξεκίνησε ως γάτα μου πριν γνωρίσω Susan. Ήταν μια ρωσική μπλε που είχαμε εδώ και 18 χρόνια. 2η γάτα μας ονομάστηκε «Πιπέρι» ποιος είναι στη φωτογραφία στα αριστερά. Αυτή ήταν η οικογένεια της γάτας που μεγάλωσε με τα παιδιά μας. Έζησε ζωή χαρισάμενη για ένα επιβλητικό 23 χρόνια! Είναι 22 ετών στη φωτογραφία μαζί μου. Τρέχουσα γάτα μας ονομάζεται «Μίκυ» μετά από αγαπημένο ποντίκι μας! Είναι ένα νεκρό-κλοιός για προηγούμενη γάτα μας, πιπέρι. Όπως όλες οι γάτες μας, Μίκυ είναι μια υπαίθρια γάτα - ανεξάρτητη, αλλά πολύ στοργικός. ΙΜΟ το τέλειο κατοικίδιο ζώο ως αγαπά να χώνομαι. Φέρνουμε τον στο γραφείο από καιρό σε καιρό και αυτός κρεμά έξω στο «άνθρωπος σπηλιά του» στο σχεδιασμό δωμάτιο. Ή αρκετά συχνά μπορεί να βρεθεί sprawled στον καναπέ στο γραφείο μου."- John Wright ρ.
Αν έχετε μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας, στείλετε σε μας ομάδα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και θα θέλαμε να σας χαρακτηρίσει στο Facebook!
Ιστορική αναδρομή για το R. John Wright Open House - R. John Wright και εικονογράφος Tony DiTerlizzi απολαύσετε κουβέντα, και ένα στιγμιότυπο του το τενεκετζής σε εξέλιξη.
Τι είναι για το Blog: Πάρτε Ellen της: Dollmaking

Ellen τσαγκάρης είναι ένα από τα bloggers μας αγαπημένη κούκλα. Έχει συλλεχθεί κούκλες από τότε που ήταν τριών ετών. Έχει έκανε κούκλες, διατιμημένος κούκλες, επισκευαστεί, ντυμένος, και σπούδασε κούκλες και το έργο της blogging μπορούν να βρεθούν στην την κούκλα τη συλλογή τμήμα του about.com και blogs της προσωπικής κούκλα, κούκλα Μουσείο, και blog κούκλα Μουσείο του Δρ Ε. Ellen είναι ένας ανεμιστήρας και συλλέκτης R. John Wright κούκλες και ήμασταν τυχεροί που έχουμε τα blog πελατών της για μας. Εμείς θα με μηνιαία σειρά θέμα της επιλογής της, σε «Της Ellen λαβείν». Εδώ είναι το εκφραστικό dollmaking και ελπίζουμε να το απολαύσετε! Κάντε κλικ παρακάτω για να το διαβάσετε!
Ήμασταν στις ειδήσεις και πάλι και θέλω να μοιραστώ μαζί σας! WCAX έχει μια σειρά που ονομάζεται, "Έκανε στο VT" και ήρθαν να μας επισκεφτείτε πριν από μερικές εβδομάδες. Κάντε κλικ παρακάτω ή να το πιάσετε εδώ!
Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τον καταλογό μας πλήρως ψηφιακή RJW
Υπάρχει μια νέα RJW συλλέκτη ομάδα στο Facebook που εκτελείται από τους συλλέκτες, οι ίδιοι και εμείς ήθελα να σας πω σχετικά με αυτό. Είναι τόσο πολύ διασκεδαστικό και κοινή χρήση στιγμιότυπων των συλλογών τους. Γίνετε μέλος σήμερα και πληρούν ορισμένες νέους φίλους! Βρείτε τη σύνδεση με την ομάδα εδώ ή κάντε κλικ παρακάτω.
Original
The 2016 'A Time to Remember" is Approaching!

No comments:

Post a Comment