Thursday, November 10, 2016

"Prof" Kai [Kukkles!!]

Ακολουθούν αποσπάσματα από ένα ευγενικό και κολακευτικό άρθρο σχολείο μου είχε γράψει για μένα. Είμαι διαχειριστής και δάσκαλος σε νομικές σπουδές, ποινικής δικαιοσύνης και Αγγλικά όταν δεν είμαι «Παίζοντας κούκλες». Εκείνη γράφει πολύ καλά, και έγραψε κάποτε για το Newsweek. Τρομερά τιμήθηκε από αυτό, και άγγιξε, γι ' αυτό αναπαράγεται μερικά από το για να το απολαύσουν όλοι, και είναι είδος μια πρόωρη κάρτα Χριστουγέννων από εμένα. Εποχές χαιρετισμούς σε όλους και ειρήνη το 2017! 


 
Όταν ο Δρ Έλεν τσαγκάρης ήταν ένα μικρό παιδί στην ιθαγενών Ελλάδα της, η μητέρα της παρουσίασε με ένα κίτρινο bunny κούκλα από καουτσούκ που ετσίρισε. «Μου άρεσε πάρα πολύ,» υπενθύμισε.

Δύο ελληνικές κούκλες ντυμένες με εθνικές ενδυμασίες ακολούθησε ότι το παρόν. «Από τότε, ήμουν γαντζώθηκε. Θυμάμαι σαν παιδί λέγοντας, «Πάω να συλλέγει κούκλες».»

Και να συλλέγουν το έκανε.
 
Σήμερα, πενήντα χρόνια αργότερα, Ellen... δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος πολλών ακαδημαϊκών τμημάτων για KU..., μα επίσηs έναs του έθνους πρωτίστως συλλέκτες και αρχές σχετικά με αντίκες κούκλες.
 
«Όταν ήμουν μικρός, μου άρεσε ζωγραφική πορτρέτο και εγώ ήταν ενδιαφέρονται στη φωτογραφία, κοστούμια, και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, πάρα πολύ. Βρήκα ότι η κούκλα συλλογή περιλάμβανε όλα αυτά τα συμφέροντα. Έχω πάντα αγαπούσε έχοντας κούκλες, συλλογή κούκλες και ανάγνωση σχετικά με κούκλες,» είπε.

Ξύλινες κούκλες, πορσελάνινες κούκλες, κούκλες κατασκευασμένα από Κίνα και κερί, Ellen έχει όλα αυτά. Και φέτος, έχει συγγράψει το πρώτο οριστικό βιβλίο για κούκλες που γίνονται από τον κασσίτερο.


Το βιβλίο με τίτλο Με αγάπη από κασσίτερο Λίζι, Α ιστορία της κεφαλές μέταλλο, μέταλλο, μηχανικές κούκλες, και Automatons,» και αντιμετωπίζει τον τρόπο κούκλες αντανακλούν κουλτούρες και πολιτισμούς, και πώς αυτοί προκάλεσαν μια διεθνή «κούκλα οικονομία.»

Κριτικοί έχουν περιγραφεί το βιβλίο ως ένα «ακαδημαϊκό κείμενο, ένα φωτογραφικό άλμπουμ και βιβλίο αναμνήσεων, όλα σε ένα.»

Κούκλες Ellen's χαλάζι από τις 50 Πολιτείες των ΗΠΑ και οι περισσότερες χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Νότια Αμερική.
Της ελληνικής οικογένειας, ταξιδιώτες κόσμο, συνέχισαν να φέρει Ellen αντίκες κούκλες, λαϊκή, κοστούμι κούκλες και κούκλες με σουβενίρ από όλα τα μέρη του πλανήτη.

Ένα από τα αγαπημένα της είναι της «Vogue αγαπητό μωρό, «το είδος της κούκλας που κομμουνιστικό κόμμα γραμματέας Νικίτα Χρουστσώφ πήρε πίσω τα εγγόνια του στη Ρωσία μετά την εμβληματική «παπούτσι-χτυπώντας» ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη το 1960.

Έλαβε μια ιαπωνική Ningyo κούκλα από papier mache και καλύπτονται με λευκό στρείδι κέλυφος όταν της θείος Tom επισκέφθηκε την Ιαπωνία. Κατά Berry Knott εκμετάλλευση στην Καλιφόρνια, ο πατέρας της παρουσίασε με μια φράουλα ξανθιά κούκλα που σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Suzanne Gibson και χορευτής μπαλέτου γιόρτασε.

Όταν αυτή δεν συλλέγει κούκλες, Ellen είναι κάτι από μια ακαδημαϊκή γυναίκα αναγέννησης. Κατέχει πτυχίο νομικής, Διδακτορικό στη σύγχρονη αγγλική λογοτεχνία, πτυχίο Master στα Αγγλικά και πτυχίο στα Αγγλικά και Ισπανικά. Είναι μέλος της Phi Beta Kappa.
 
******
Το ενδιαφέρον της για κούκλες έχει συνδυάζονται άψογα με τα ακαδημαϊκά της ενδιαφέροντα. έχει ερεύνησαν και έγραψαν σχετικά με κούκλες στη λογοτεχνία και Anne Rice, ο οποίος ήταν ένας συλλέκτης άπληστος κούκλα.
 
Επόμενο σύνορο της Ellen: όταν αυτή αποχωρεί, ελπίζει να Καθιερώστε ένα Μουσείο για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς κούκλα παρόμοια με το ένα ρύζι ιδρύθηκε το πρώην St... Ελισάβετ ορφανοτροφείο στη Νέα Ορλεάνη. Το Μουσείο θα πει την ιστορία της ανθρώπινης ιστορίας όμως κούκλες, κούκλα σπίτια και συναφή αντικείμενα.
 
******
 
Original
Below are excerpts from a very kind, and flattering article my school had written about me.

No comments:

Post a Comment