Sunday, July 24, 2016

Νεύμα του Tonner σκανδιναβική μύθο

Νεύμα του Tonner σκανδιναβική μύθο
Ως ένα νεαρό παιδί, μου έγινε γοητευμένος με την μυθολογία. Σε ταξίδια με αυτοκίνητο μακριά σε Καλιφόρνια, διάβασα το βιβλίο του Edith Χάμιλτον μυθολογία ξανά και ξανά. Ανακάλυψα αργότερα του κακκινολαιμής μυθολογία, του D'Aulaire βιβλίου της Ελληνική μύθους, ολόκληρο βιβλιοθήκες κελτική μύθος, Ρόμπερτ Γκρέιβς, Τζόζεφ Κάμπελ, αφρικανική μύθος και θρύλους, και τόσα άλλα. Την Σκανδιναβική θεών, άγριος με τους σπαθιά και κράνη, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική. Ποιος δεν θα συγκίνηση στο φόβο σε πράξεις του κακού ο Λόκι, ή να κλάψω τον τραγικό θάνατο του ήρωα Balder. Frigga, η μεγάλη θεά, ήταν αρχικά η βασίλισσα του χιονιού για μένα. Βήμα καλλιέργειας, Έλσα! Ένα μικρό κορίτσι που ήταν καλός φίλος μου στο σχολείο βαθμού και θα την αγαπούσε. Ήταν Νορβηγικά. Έχουμε ενεργήσει έξω λίγο παίζει με τη συμμετοχή της.
 Courtesy, Tonner.com

Από τη στιγμή που ήμουν στην τέταρτη τάξη, είχα δει την ταινία "The Βίκινγκς» με Κερκ Ντάγκλας, Τόνι Κέρτις [που είχε μερικές κούκλες της δικής του] και Έρνεστ Μποργκνάιν σύντομα μετά, υπήρξε μια τηλεοπτική σειρά, επίσης «οι Βίκινγκς.» Κατέληξα να πρόκειται να ένα μικρό κολέγιο μασκότ των οποίων ήταν, τι άλλο, ένα Viking. Ανακάλυψα το μυθιστόρημα του Tara τραγούδι εκεί και του Σίγκριντ Ούντσετ το φίδι Pit. Λέιφ Έρικσον άγγιξε επίσης έδαφος δεν που μακριά από εμάς σε ό, τι είναι τώρα μέρος της Μινεσότα. Φυσικά, μελετήσαμε Άμλετ, γνωστός και ως, Πρίγκιπα της Δανίας, και αιμοβόρα έπαιξε ρόλο σε αυτό το παιχνίδι, πάρα πολύ. Υποθέτω ότι είχα Βίκινγκς και σκανδιναβική ανδρών και γυναικών στα πεπρωμένο μου. Ξέρω ότι αγαπούσα τη συλλογή Viking φιγούρες και κούκλες, συμπεριλαμβανομένου μερικά ξύλινα σκαλιστά παραδείγματα από τη Σουηδία, και ένα ψαρός παλιό πολεμιστής με ένα πρόσωπο του αποξηραμένου Μήλου. Είχα ακόμη και ένα κράνος για μια γυναίκα με μακριές κοτσίδες, περισσότερο Brunhilde από Βίκινγκ, αλλά εξακολουθεί να είναι δημοφιλής.
Έτσι, φανταστείτε πόσο ευτυχής ήμουν να δείτε την πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή Déjà vu από Tonner, το οποίο διαθέτει θαυμάσια στοιχεία κατευθείαν από τους μύθους σκανδιναβική. Birla είναι ένα από αυτά τα καταπληκτικά στοιχεία. Κοστούμι της είναι υπέροχη και αυτή μεταφέρει το δικό της σπαθί όπως πολλές γυναίκες πολεμιστή των παλαιών. Σύμφωνα με Tonner, Birla του «δερμάτινο παντελόνι, σάλι γούνα, και μπότες γούνα ήταν μια αντανάκλαση του τις παγανιστικές πεποιθήσεις και τους θεούς της φύσης που προσευχόταν.» (Tonner.com)
Της Birla μαλλιά είναι μεγάλη και καφέ, που θυμίζει μια άλλη γυναίκα μακρυμάλλη πολεμιστής που επίσης ήταν Βασίλισσα της φυλής Ικενών στη Βρετανία, Boadicea, γνωστός και ως, Boudicca. Καλό πρόσωπο της Birla έχει Χειροποίητη λεπτομέρειες? το κεφάλι έχει ανάγλυφο σε το Déjà vu γυναικείο κεφάλι sculpt. Ζωγραφισμένα τα μάτια της είναι φως μπλε. Έχει τις ρίζες της καστανά μαλλιά και έχει την 16 ιντσών σώμα Déjà vu. Στολή της αποτελείται από ένα «παντελόνι φορμάκι με μπούστο μουσελίνα ελεφαντόδοντο με το μαύρισμα δέρμα σαγρέ θώρακας faux δέρμα πίσω, καφέ με χρυσό αναδεικνύει, μαύρισμα δερματίνη υφή παντελόνι και μαύρισμα λινού συνημμένο φούστα.» (Tonner). Birla έχει εξαιρετικό αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ένα faux δερμάτινη ζώνη με διακόσμηση faux γούνα και ένα «χρυσό πόρπη». Φοράει μια αλυσίδα «χρυσός» και το χέρι με νύχια, καφέ faux γούνα και σουέτ μπότες, και έχει ένα σπαθί και το περίπτερο.
Υπάρχουν, επίσης, ένα αρσενικό Viking και μια άλλη γυναίκα. 

No comments:

Post a Comment