Tuesday, July 12, 2016

Κούκλες από την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας.


Powered By ZergNet
Εγγραφείτε για τα ενημερωτικά δελτία μας δωρεάν
Κούκλα τη συλλογή

Μις ευτυχία και Μις λουλούδι

Αν είναι άνοιξη, είναι κούκλα Φεστιβάλ και άνθη κερασιάς

Κούκλες από την Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας. Ellen τσαγκάρης
 
Ενημερώθηκε 10 Απριλίου 2015.
         " Μις ευτυχία και Μις λουλούδι», 1961, είναι η ιστορία δύο ιαπωνικές κούκλες που έστειλε στην Αγγλία σε ένα δέμα. Είναι émigrés από κάθε μακριά, και ανήσυχοι για το νέο τους σπίτι, όπως ακριβώς η Νόνα, το κοριτσάκι που γίνεται η ερωμένη τους, είναι μετατοπισμένη Anglo-Indian παιδί που έχει αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ινδία και της χήρες, αγαπημένη του πατέρα και Ayah, για να ζήσει με τη αγγλική θεία της και θείος. Αν και Αγγλικά, Νόνα έχει ζήσει στην Ινδία τόσο καιρό, ότι όπως κάποιοι άστοχες χαρακτήρες τοκουαρτέτο Raj, πραγματικά δεν είναι σίγουρος ανήκει πουθενά. Νόνα είναι σκοτεινό, και εξωτικά, αυτή είναι πάντα κρύα, και φοράει εξαιρετικό ασημένιο bangles ως παλαιού τύπου μορφή της Ινδίας. Ως ένας τρόπος για να κάνουν φίλους και την καταπολέμηση της μοναξιάς της, Nona υιοθετεί τις δύο κούκλες, μαθαίνει για την Ιαπωνία, και με τη βοήθεια των ξαδέρφια της και την οικογένεια Άγγλων και μερικά που ενδιαφέρει τους φίλους κάνει, δημιουργεί μια ιαπωνική κουκλόσπιτο και κήπους για να τις κούκλες αισθάνονται σαν στο σπίτι.
Νόνα μαθαίνει να κάνει τα πράγματα για το κουκλόσπιτο, χρησιμοποιεί Κασετίνες με ντουλάπια και κάνει το ρύζι από την κατακερματισμένη νήμα, τσοπ στικς από βελόνες.


Godden γράφει για το βιβλίο στο ημερολόγιο τον Ιούνιο 1960 ότι οι κούκλες κήπος ήταν πραγματική, και δημιουργήθηκε από Anne Ashberry του «Μικρογραφία κήπους» που δημιούργησε επίσης έναν κήπο μικροσκοπικούς ροδαλούς για τη βασίλισσα.

Premalata και Ravi είναι δύο ινδική παιδιά με ένα μωρό αδελφή και χήρα μητέρα που λειτουργεί όλη την ώρα, και που δεν έχει χρόνο για τα παιδιά της, ή ακόμη και να χτενίζει τα μαλλιά της. Αυτή έχει πουλήσει της βραχιόλι βαρύ, την προίκα, όλα τους τα υπάρχοντά αποθηκεύσετε Dhala τους βουβάλια που είναι πραγματικά οικογενειακό και που προβλέπει γάλακτος και κοπριάς τους, και ακόμη και έχει πουλήσει το deepas ή το Diwali φω ' τα τόσο σημαντικό σε οικογένειες στο χωριό της. Νέοι όπως αυτή είναι, Premalata, είναι απορροφημένος με χρήματα, και παραδίδει το τυρί η μητέρα κάνει όπως ένα εισόδημα για να Zamander των νοικοκυριών της και παραμένει ακλόνητος στην τιμή αυτή ζητεί, ακόμη και όταν η οικονόμος που δημοσιεύθηκε Didu προσπαθεί να εξαπατήσει της. Τόσο Zamander και που δημοσιεύθηκε Didi παχουλό, ενώ παρουσία λίπους σχετίζεται με πλούτο και "Καλό τρώει". Υπάρχουν εικόνες από το φοβερό θεά Κάλι, και υπάρχει ένα είδωλο maker που παίζει ένα ρόλο στο βιβλίο. Ως φτωχούς ως έχουν, ακόμη και Premalata της οικογένειας έχει "κούκλα σπίτι μεγέθους είδωλα» στο σπίτι. Τις εικόνες των Hindu θεότητες παίζουν επίσης ρόλο στο Cromartie v. Τον Θεό Shiva, ένα μυθιστόρημα ενηλίκων στην Ινδία, ένα άλλο αγαπημένο όλες τις περιοχές του Godden για την ιστορία της είναι, εν μέρει επειδή ο συγγραφέας, πέρασε πολλά χρόνια που ζουν εκεί.


Zamander είναι ο ιδιοκτήτης του χωριού, και ζει σε ένα μεγάλο, ασβεστωμένα σπίτι. Του ελέφαντα είναι ένας φίλος του Premalata. Είναι καλός, και όταν ακούει δεινή θέση της Premalata, έδινε το 35 ρουπίες για deepas, και ο Πρεμ πρέπει τώρα να χρησιμοποιήσετε όλους τους πόρους και τη φαντασία της να βρούμε έναν τρόπο να πάρει εμπρός και πίσω στην αγορά, να τα αγοράσουν.
Όπως Lovejoy, Νόνα, Emily. / Charlotte, και Sian, από τα άλλα παιδιά του μυθιστορήματα, ο Πρεμ έχει ένα σχέδιο για να πάρει στην αγορά και να βρείτε τα πράγματα που θέλει. Εκείνη παίρνει στην αγορά, και πράγμα μαθαίνει ένα μάθημα στην κατανομή χρημάτων, όπως αυτή ξοδεύει χρήματα για την οικογένειά της, και στη συνέχεια έχει κανένας για deepas. Αυτή αρχίζει από την αγορά της αδελφής του μωρού ένα παιχνίδι, επειδή Meetu δεν είχε ποτέ ένα παιχνίδι. Αργότερα, αυτή haggles πέρα από την τιμή που αγοράζει ένα ασημένιο βραχιόλι για τη μητέρα της.
Που δημοσιεύθηκε Διδώ του throwaway deepas είναι τα σημαντικά σύμβολα, επειδή throwaways ανακύκλωσης σε άλλες ιστορίες, πήρε σε παιχνίδια, π.χ., πουλάκι την κούκλα της μονάδας πυρόλυσης, η tiddley wink που είναι του Darner πλάκα, αποκόμματα χρησιμοποιούνται για να ντύσουν τις κούκλες.
Σαν κισσό και τις κούκλες Curly και ατιμωρησίας Jane, Premalata πηγαίνει σε ένα ταξίδι ή αναζήτηση.
Cromartie, υπάρχει ένα καταστατικό του Θεού Σίβα, και μαθαίνουμε ότι δεν είναι η τιμή της είδωλο που είναι σημαντική, αλλά είναι «εκπροσώπηση στο σπίτι. Ο δικαιούχος του ξενοδοχείου πλούσιο, αξιοπρεπή δεν είναι αναστατωμένος όταν κλέβεται το πολύτιμο άγαλμα, γιατί έχει μια υπέροχη αναπαραγωγή στη θέση της, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει ο Θεός, που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό του Premalata ότι μικρό, κούκλα σπίτι μεγέθους είδωλα εξυπηρετούν στο σπίτι της.
Αυτά τα μικροσκοπικά Ασίας κούκλες και τα είδωλα θα έχουν γοητεύσει τις καρδιές του θρυλικού συλλέκτες Huguette Clark και ισχυρή Woodbury Margaret. Clark είχε μια πλοίαρχος τεχνίτη Ιαπωνικά κούκλας οίκους μόδας για εκείνη, και ένα από τα ισχυρά είναι πρώτη συλλογές αποτελούνταν από μικρά Ασίας αντικείμενα και μινιατούρες. Ιαπωνικά κούκλα σπίτι δικό μου ήταν μια μετατροπή κιβώτιο κοσμήματος που έμοιαζε με το σπίτι που απεικονίζεται στο μου ντροπαλός «Μις ευτυχία και Μις λουλούδι.» Τέτοια είναι η δύναμη της καλή γραφή, καλό κούκλες και καλές ιστορίες.
 

 
          
           
Που σχετίζονται με
 
Original
Powered By ZergNet

No comments:

Post a Comment