Monday, October 3, 2016

By Stephanie Hammonds, Paper Doll Artist, Cancer Survivor, My Friend

 
 
Από τον φίλο μου, Stephanie. Δείτε παρακάτω. Αυτή είναι μια συγγραφέας, συλλέκτης κούκλα, καλλιτέχνης κούκλα χαρτί και συνεισφέρων κούκλα κάστρο ειδήσεις, περιοδικό:
 
Stephanie Hammonds
 
Stephanie Hammonds είναι ένας επιζών του καρκίνου των ωοθηκών και διαγνώσθηκε για πρώτη φορά το 2009. Έχει συμμετάσχει με διάφορες καρκίνου που σχετίζονται με ομιλίες, μεταξύ άλλων με την Survivors Teaching Students Program® της των ωοθηκών καρκίνος Εθνικής Συμμαχίας. Αυτή είναι μια δια βίου καλλιτέχνης, freelance συγγραφέας, λάτρης της ιταλικής μαγειρικής, μαμά και grandmom.
 
Μια θετική λάβει σχετικά με τον καρκίνο των ωοθηκών μήνα
 
Hammonds συζητά πώς εκείνη αφήνει πίσω της το τρομακτικό πράγματα και επικεντρώνεται, αντ ' αυτού, η καλή ουσία μετά από τον καρκίνο των ωοθηκών.
 
ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ: 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, 2016
 
Σεπτεμβρίου ήταν ανέκαθεν αγαπημένο μήνα μου. Κοιτάζοντας μπροστά για την έναρξη της μια νέα σχολική χρονιά, μεγάλη καιρός, τραγανά φύλλα και δροσερό, back-to-σχολείο ρούχα ήταν πάντα πολύ συναρπαστικό.
 
Και τώρα, Σεπτεμβρίου έχει λάβει μια νέα έννοια: είναι Ovarian καρκίνου του μήνα, μια στιγμή να προβληματιστούν σχετικά με τη ζωή και να γιορτάσουμε την καλή μου τύχη να είχε πρόσβαση στη θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών.
 
Όπως θα προβληματιστούν, μην σταθώ αρνητικά, να θυμώσει ή κατηγορώ κανέναν. Εγώ μην κατάρα μου κακή τύχη, άθλιο γονίδια ή το οικογενειακό δέντρο.
 
Μετά τη διάγνωση μου το 2009, είχα μια σοβαρή επέμβαση για την αφαίρεση όγκων (πιστέψτε με, «debulking» δεν είναι μια κακή λέξη) και, στη συνέχεια, χημειοθεραπεία για να βοηθήσει να συλλάβει περιπλανώμενες κύτταρα. Ήταν ένα ταξίδι κατά μήκος ενός δρόμου που ήταν εξοικειωμένοι με, αλλά απαραίτητη.
 
Έχω γνωρίσει γυναίκες που είχαν παρόμοιες λειτουργίες και θεραπεία? Πολλοί είναι ακόμα εργασίας και ακόμα φροντίδα για οικογένειες. Μερικά έχουν γιορτάζει τους επιζώντες για αρκετά χρόνια. Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που ασχολούνται με οποιοδήποτε τύπο καρκίνου γιατί, ας το παραδεχτούμε, μια διάγνωση του καρκίνου είναι σκληρή. Χάρη στην ομάδα μου υποστήριξη, είναι ένα ταξίδι που έχω λάβει με κυρίες που έχουν κάτω από την ίδια δρόμους που έχουν. Βρίσκουμε δύναμη σε κάθε άλλη. Γιορτάζουμε μαζί.
 
Έχω δει ή ακούσει πολλά κλισέ του καρκίνου των ωοθηκών που χρησιμεύουν για να βλάψει την υπόθεσή μας και ίσως ακόμη και αποθαρρύνουν ή εκφοβίζουν τους άλλους. Ίσως είναι η φήμη πριν από χρόνια. Ελπίζουμε ότι ο καρκίνος των ωοθηκών προβολής θα επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Αντί να επαναλάβει το «κατήφεια και την καταστροφολογία» με παλιά κλισέ και διατακτικό τρομακτικό «φρίκη» ιστορίες, πιστεύω ότι είναι καλύτερο να συμμετάσχουν με τις λύσεις. Μπορώ να κάνω από την πλευρά μου, μαζί με άλλους, μιλώντας σε φοιτητές ιατρικής, σχετικά με τα πρώιμα σημεία και συμπτώματα. Είναι πολύ εξουσιοδότησης να βοηθήσει την αιτία, και οι μαθητές μαθαίνουν από εμάς ως πραγματική του καρκίνου ασθενείς οι οποίοι είναι σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις τους και να θέσει ένα πρόσωπο σε μια ασθένεια.
 
Ογκολογία ερευνητές έρχονται με νέα φάρμακα, πρωτόκολλα και κλινικές δοκιμές. Υποκλίνομαι σε όσους λαμβάνουν μέρος στις κλινικές δοκιμές, έτσι ώστε οι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν στο μέλλον. Γενετικός έλεγχος είναι ένα τεράστιο μέρος της έρευνας. Ας χειροκροτούν και να γιορτάσουν όλες τις διεισδύσεις κάνει επιβραδύνουν τα αρνητικά στον καρκίνο των ωοθηκών.
 
Ας γιορτάσουμε πόσο έχει επιτευχθεί, και να συνεχίσει να σταθεί σε καρκίνο των ωοθηκών και GYN καρκίνων. Ας ελπίζουμε και προσβλέπουμε σε μια καλύτερη πρόγνωση για όλους τους ασθενείς με καρκίνο.
 
Μου αρέσει ακόμα το μήνα Σεπτέμβριο, μόνο περισσότερο, στο των τελευταίων ετών. Τα φύλλα είναι πιο όμορφη, ο καιρός είναι πιο ευκρινή και όμορφη και μια δροσερή, νέα στολή εξακολουθεί να είναι κάτι για να προσβλέπουμε σε.
 
Είχα μερικά από τα μεγαλύτερα κατορθώματά μου στην τέχνη μου, έχω πάρει μαθήματα, μου ενώσεις και γραφής έργα από το 2009? φαίνεται ότι του καρκίνου έχει κεντρίσει μου.
 
Και λίγα χρόνια πριν, ανακάλυψα πρωτόγνωρη αγαπημένο απόσπασμα μου από Horace Mann, τέλη εκπαιδευτικού Μασαχουσέτη:
 
«Ας μην αρκείται να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί, αλλά να μας δώσει την αποφασιστικότητα να κάνει τα σωστά πράγματα συμβαίνουν.»
 
 
 
-Δείτε περισσότερα στο: http://www.curetoday.com/community/stephanie-hammonds/2016/09/a-positive-take-on-ovarian-cancer-month#sthash.hCSi0Zt6.dpuf

No comments:

Post a Comment