Sunday, March 20, 2016

Mr. McGregor's Iowa


Πήρε ένα ταξίδι σπάνια σήμερα με τον μπαμπά μου. Παλιά ταξιδεύαμε όλη την ώρα όταν η μαμά μου ήταν μαζί μας. Ήταν γλυκόπικρη και νοσταλγική. Επισκεφθήκαμε McGregor, Αϊόβα, να δει την παλαιά λεωφόρο με 6000 κούκλες. Ήταν αξίζει το ταξίδι και τις πόλεις του ποταμού για το Μισισιπή μπλόφες είναι κόβει την ανάσα. Θα ήθελα να πάω πάλι και να επισκεφθείτε τα αναχώματα και άλλα αξιοθέατα. McGregor είναι όλα αντίκες. Στη συνέχεια, στο Dyersville, όπου ήμουν ευτυχής να δω Plaza αντίκες είναι ακόμα περίπου. Μόνο προβλήματα μου? Χρεώθηκα λιανική τιμή για ένα vintage Kewpie αφού η πινακίδα έλεγε ήταν μισή τιμή στα 100 χρόνια παρελθόν. Άφησε ένα μήνυμα για τον ιδιοκτήτη, και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να την επεξεργαστούμε. Και κανείς στην επιχείρηση θέλει να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Εάν ένα στοιχείο έχει έκπτωση στο κατάστημα, χάνεις την έκπτωση εάν χρησιμοποιήσετε πλαστικό. Σε ένα εμπορικό κέντρο, ανέθεσαν πενήντα σεντς για να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα τους εάν δεν αγοράζετε τίποτα. Που είχαν σημάδια επάνω όλο ευχαριστώντας άτομα για την «παρουσίαση μαζί τους.» Βλέπω τους σημείο, αλλά αυτό δεν είναι ο τρόπος για να προσελκύσει τους ανθρώπους στο κατάστημα σας. Επίσης, ήταν πολύ σκοτάδι στα περισσότερα από τα περίπτερα. Επίσης δεν υπήρχε κανείς γύρω από να ανοίξει περιπτώσεις, έτσι εγώ ξεφορτώθηκαν serously θεωρώντας τίποτα κλειδωμένο. Αλλά, η επιλογή ήταν καλή, και πάνω από όλα τα άτομα που βρήκα ήταν φιλική. Κοίταξα για το παλιό ντεμοντέ ψιλικατζίδικο διαφημίζεται, αλλά εγώ δεν μπορούσα να το βρείτε.

Βρήκα Schoenhut στην ανάγκη ορισμένων TLC, και κάποια ωραία κούκλα καρφίτσες και μικρές κούκλες. Επίσης, βρέθηκαν ένα ωραίο κεφάλι μπισκ κλόουν Shoenhut, και ένα Campble παιδί στολίδι και το Kewpie που αναφέρθηκε προηγουμένως. Αγόρασα δύο σκαλιστά κούκλες φετίχ ή είδωλο. Ένα ιαπωνικό, ένα πολυνησιακό. Και οι δύο ήταν πολύ ασυνήθιστο. Συστήνω το ταξίδι, και θα ήθελα να το πάρετε και πάλι. Θα βοηθούσε αν τα γυαλιά μου δεν είχα έσπασε λίγο πριν είχα να φύγει. Παλιά γυαλιά μου δεν το κόψουν, έτσι δεν ήταν μόνο σκοτάδι, εγώ δεν μπορούσα να δω μεγάλο μέρος του χρόνου! Ακόμα, είχαμε μια καλή στιγμή. Ο ποταμός αυτή τη φορά του έτους είναι αρκετά μια έλξη. Ευτυχισμένη χρημάτων και Antiquing! Μέχρι την επόμενη φορά.
Αντιδράσεις: 

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Βρετανικό Μουσείο ΙΙ

Εδώ είναι μερικά από τα γραφικά από το Μουσείο οποία, όπως αποδεκτό να εκτυπώσετε και τη χρήση για σκοπούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Είναι εξαιρετικά παραδείγματα των εθνοτικών και αρχαία κούκλες, πολλοί δεν θα δείτε πουθενά αλλού.
Αντιδράσεις: 

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Βρετανικό Μουσείο

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό διαδικτυακό μέρος για συλλέκτες. Μεγάλη σε απευθείας σύνδεση στοές και εκθέματα, καθώς και αντίγραφο δωρεάν φωτογραφιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μη εμπορικούς σκοπούς. Κάθε αντικείμενο που έχει μια ιστορία και ένα μέρος για να σχολιάσει. Είναι καταπληκτικό!
Αντιδράσεις: 

Σάββατο, 17 Ιουλίου, 2010

Περισσότερες συλλογές δεν μαζεύω!

Εγώ αριστερά έξω λίγο περισσότερο, τόσο εδώ είναι:

Βιβλία - ποτέ εξέθεσα για τη συλλογή τους. Το μόνο βιβλία που μου ζήτησε να κρατήσει είχε να κάνει με τις κούκλες ή κούκλες χαρτί. Η αγάπη της μάνας μου βιβλίων τρίψει από πάνω μου. Ποτέ δεν πέταξε έξω ένα βιβλίο? Μου έσωσαν ένα περίπου GWTW που ήταν σοβαρά εγκαύματα. Έχω δώσει το μερίδιό μου έναν τρόπο, και πωλούνται μερικά, αλλά μπορώ να βεβαιωθώ ότι πηγαίνουν στα καλά σπίτια. Η μαμά μου με εισήγαγε στη βιβλιοθήκη πωλήσεις? ήταν μεγάλη σε διάλεγμα βιβλία αναφοράς για εκλεκτική θέματα. Αυτή ίσως να αναφέρω εγώ είχε πάρα πολύ από άλλα πράγματα, αλλά εκείνη δεν παραπονέθηκε ποτέ για βιβλία.

Hankies: Και πάλι, μου μαμά και γιαγιά που κροσέ στα άκρα, έμαθε να αγαπώ καλή hankies. Είναι δύσκολο να βρεθεί τώρα, αν μία παλαιοπωλείο και ένα κατάστημα υλικού τους έχουν εδώ. Μου λείπει ακόμη και κουτιά τους. Στην πραγματικότητα τα χρησιμοποιούσαν και πλένονται καλά, σιδερώνονται τους, κλπ., όταν ήμουν νεότερος. Έχω αγαπημένα sunbonnet σχέδια και τυπωμένο παραδείγματα, παραδείγματα tattled, μετάξι, ανδρών, δαντέλα, μινιατούρα. Εγώ φόρεμα μικρό κούκλες σε τους και τους χρησιμοποιούν ως καλύμματα κουκλόσπιτο. Μερικά είναι ακόμη και να μετατραπούν σε κούκλες. Μερικά έχουν βρει το δρόμο τους σε παπλώματα.

Να γεμίσει, ύφανση, είδη ραπτικής και προμήθειες. Αυτά συλλέγονται κατά λάθος, που πρέπει να χρησιμοποιούνται. Αλλά, πολλά κιτ και μοτίβα σε themselve είναι ενδιαφέρουσες και μιλάμε για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Άλμπουμ και πλαίσια. Αυτά είναι όλων των τύπων, και κρατούν άλλους θησαυρούς. Πρόκειται για συλλογές από την ανάγκη. Επίσης, γυάλινα βάζα και cannisters όλων των τύπων, επειδή μπορούν να κατέχουν σε διάφορους θησαυρούς.

Κάλτσες και καλσον? το wilder αξεσουάρ μόδας το καλύτερο, δεδομένου ότι είναι το αγαπημένο μου. Ditto παπούτσια, μου δεύτερο εξάρτημα μόδας.

Πορτοφόλια και τσάντες, ειδικά Gucci. Ξεκίνησα με λίγα μινιατούρες και τσαντάκι της γιαγιάς μου. Έχω πάντα είχε εκτεθεί σε αυτούς, και έχουν ένα ζευγάρι παλιά ελληνική τσάντες, και totes μερικά αρχαία λυγαριά χέρι. Μου αρέσει να φέρουν διαφορετικές από αυτές. Έγιναν μια προεπιλεγμένη συλλογή. Ήθελα πολύ να σκοντάψει σε μια Birken, όπως snagged κάποτε ένα Chanel σε μια πώληση ναυπηγείων.

Την επόμενη φορά, νέες φωτογραφίες και καταλόγους πραγμάτων μαζεύω! Περισσότερα από την ιστορία των μετάλλων κούκλες.
Αντιδράσεις: 

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Τρομακτικό πράγματα και συλλογές του πράγματα που δεν συλλέγουν!

Είναι μία από αυτές εβδομάδες, πρωινά, ημέρες. Αφήστε το άγχος που αρχίζουν σε κύματα και τα τσουνάμι. Έτσι, τώρα μια παύση στο blog, εμπνευσμένα μετά την ανάγνωση το εξαιρετικό Fiffer του Sharon, τρομακτικά πράγματα, χαρακτηρίζοντας αντίκες Απόκριες Διακοσμήσεις! Fiffer κα έχει μια καταπληκτική ιστοσελίδα και το blog για τους λάτρεις του μυστηρίου, pickers και συλλέκτες, ίδια. Παρακάτω είναι η λίστα μου των συλλογών της πράγματα που δεν συλλέγουν, ένα ιδιωτικό αστείο ανάμεσα σε μένα και ένα από τους φίλους μου:

1. κιθάρα Σκαπάνες [συσσωρευμένη, τότε διαφοροποιημένο, από ανάγκη]
2. φύλλο μουσική και μουσική βιβλία [ομοίως]
3. μικρή κουζίνα gadgets [δώρα συχνά πάρα πολύ ενδιαφέρον ή παράξενες να πετάξει]
4. μπρελόκ [εκτός από όταν θέμα ή κούκλα που σχετίζονται] αγόρασα το σύνολο της συλλογής, ταιριάζει σε δύο κουτιά, ένας γείτονας του νεκρό γιο. Το όλο θέμα ήταν πολύ οδυνηρή, και αισθάνθηκα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει ένα δέντρο για το Φεστιβάλ των δέντρων, σε τοπικό επίπεδο.
5. βράχους, κληρονόμησε
6. φλιτζάνια του τσαγιού, επίσης κληρονόμησε
7. vintage ευχετήριες κάρτες, κληρονόμησε
8. τα οικογενειακά αναμνηστικά σας? Έχω ορισθεί ανεπίσημα ο επιμελητής για αρκετές οικογενειακές ιστορίες
9. μολύβια και στυλό, πολλά αναμνηστικά, όλες τις χρησιμοποιημένες
10. κοσμήματα, μισούσα στην αρχή και, στη συνέχεια, κληρονόμησε, τώρα, καλά, εντάξει, δεν είναι πλέον μια συλλογή "ακούσιες".
11. Tupperware
12. αναμιγνύοντας τα κύπελλα
13. χαλκός
14. κάμερες και photmemorabilia
15. ορχιδέες [μόνο ψεύτικο και πληροφορίες σχετικά με ζωντανά κάποιου? Είμαι πάρα πολύ φοβισμένος να τα μεγαλώσω]
16. «κήπο σκουπίδια"- αναγκαιότητα, τον ενθουσιασμό του γείτονά μου, η επιθυμία να διακοσμήσετε και να μεγαλώνουν τα πράγματα.
17. αυτοκόλλητα
18. αληθινό έγκλημα και βιβλία σχετικά με τις δολοφονίες [επαγγελματικός κίνδυνος]
19. αντίκα, μια φορά πολύτιμη, beat-up βιβλία χωρίς σπίτια? Αυτό είναι συναισθηματική.
20. χάντρες/τέχνης προμήθειες? μια άλλη επαγγελματική απειλή
21. αποκόμματα εφημερίδων, εκτός εάν στις κούκλες και τα σχετικά θέματα. Η θεία μου πήρε για να ξεκινήσει. Έγινε την πολύτιμο διδακτικό εργαλεία. Θα οργανώσει τη συλλογή εφήμερα μου όταν θα σταματήσω να εργάζομαι.
22. Οίνος φελλών και ετικέτες. πρώην ως αναμνηστικά, τελευταία, επειδή ο θείος μου ήταν ένας εμπορικός καλλιτέχνης που σχεδίασε τους.
23. πάπλωμα πλατείες και εκλεκτής ποιότητας υλικά? κληρονομική και επαγγελματικών κινδύνων. Επίσης, αφιέρωμα στην γιαγιά μου και η μητέρα μου.
24. auto και αναμνηστικά ταξίδι, ανάμικτες χαρτογράφηση? πολλά ταξίδια των ημερών περασμένος, ίδια για αεροπορική εταιρεία, κρουαζιερόπλοια γραμμής, και μερικά κομμάτια τρένο.

Λοιπόν, αυτό καλύπτει λίγο πολύ. Υπάρχουν, φυσικά, η «συνείδηση» συλλογές, των οποίων είμαι πολύ λάτρης, και το «πλευρά» ή παράγωγα συλλογές, αλλά περισσότερα από αυτά αργότερα.

Ευτυχισμένος χρημάτων, τη συλλογή και το Σαββατοκύριακο!
Αντιδράσεις: 

Τετάρτη, 14 Ιουλίου, 2010

Κούκλες από Μπετίνα

Ήμουν την περιήγηση στο διαδίκτυο σήμερα για άρθρα σχετικά με παιχνίδια και το Ολοκαύτωμα, και σκόνταψε σε ένα blog που ένα από τα βιβλία μου αγαπημένη κούκλα δυσφήμηση, έναν τόμο μινιατούρα, μεγέθους κούκλα που ονομάζεται κούκλες από έναν καλλιτέχνη, Bettina. Το βιβλίο είναι μια ιστορία που είπε σε ένα μικρό κορίτσι που ζητά μια κούκλα. Το άτομο που απαντά στις συνομιλίες σχετικά με όλα τα είδη των κούκλες, διάσημο αντίκες, ξένων κούκλες, σπίτι έκανε κούκλες και κλόουν. Διδάσκει το κοριτσάκι για κούκλες, και το παιδί λέει τελικά απλά θέλει "κούκλες, κούκλες απλά για την αγάπη." Το βιβλίο απεικονίζεται στο γοητευτικό ακουαρέλες και είναι πολύ γλυκό. Λοιπόν, το blog σήμερα ήξερε τίποτα για κούκλες. Έκανε πλάκα με το όνομα συγγραφείς, και υπονοούμενα ότι η παριζιάνικη μόδα κούκλα εικονογραφημένα ήταν η προώθηση πορνεία. Κάλεσε άλλες κούκλες ρατσιστής και κατηγόρησε ο συγγραφέας του διαιωνίζοντας ρατσιστές και αρνητικά στερεότυπα. Αυτός δεν «ξέρει κούκλες ή συλλέκτες. Κούκλες είναι βιβλίο του παιδιού, που γράφτηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60. Έχει ως στόχο να εισαγάγει τα μικρά παιδιά να αντίκες και συλλεκτικά κούκλες. Η τεράστια ποικιλομορφία είναι μαγευτική. Αντίγραφο μου προήλθε από ένα μεγάλο τμήμα και χαρτικά κατάστημα συνηθίζαμε να έχουμε εδώ. Που είχαν βιβλία κούκλα και υπέροχη κούκλες στη διάθεση στον επάνω όροφο. Το αγάπησα. Αυτό το δυσάρεστο blog έδειξε μια μικρή άγνοια τι να κάνετε για να κάποιου αθώου χόμπι. Μου σχόλιο, εκπαιδεύσει τον εαυτό σας και να πάρετε μια ζωή, και μην ύβρη κάποιου άλλου εθνική τέχνη.

Μου κομπάζει για απόψε. Χρημάτων, παρά την Scrooges και αποστολές organizaion και εκεί έξω, γεγονός χαρούμενοι!
Αντιδράσεις: 

Πέμπτη, 8 Ιουλίου, 2010

Fennimore Μουσείο 2

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μου στο μουσείο παιχνιδιών Fennimore κούκλα και που ανέφερα το όνομά μου σε χάλκινη πλάκα και στο βιβλίο τους αναγνώριση ως ένας φίλος του Μουσείου. Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος, με μια εξαιρετική συλλογή από πάνω από 3000 κούκλες. Έχουν μετακινηθεί σε μια νέα θέση απέναντι από το Μουσείο σιδηροδρόμου, και τα δύο μουσεία κάνουν ένα υπέροχο οικογενειακό ταξίδι προορισμό. Είναι κοντά σε άλλα αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου The Dickleyville Grotto και το σπίτι πάνω στο βράχο. Μια επίσκεψη συμπεριλαμβανομένου The Wisconsin Dells κάνει ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι.

Αλλά, η κούκλα και το μουσείο παιχνιδιών, αδελφή μου έλξης, είναι όλα αξίζει θέση τη δική του. Ο διευθυντής και οι αξιωματικοί είναι πολύ γενναιόδωρη με τους χρόνο. Είναι πρόθυμοι να μοιραστούν το 700 + custom ντυμένος Barbie συλλογή, και η συλλογή παιχνιδιών που δώρισε η Pixar εμψυχωτής, Jeff ίσιοι. Υπάρχουν φανταστικά κούκλες και παιχνίδια δώρισε από τοπικό συλλέκτες, και ένα παιχνίδι Fisher Popeye τιμή που αντιπροσωπεύει το πρώτο παιχνίδι με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το δημοφιλές εταιρεία. Το καλό πράγμα για αυτό το Μουσείο είναι η ποικιλία? υπάρχει κάτι για όλους. Υπάρχουν ακόμη και επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες κορυφές που τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τα χέρια σε. Επί του παρόντος, υπάρχει ένα θεματικό έκθεμα που συνεπάγονται οι Beatles. Baby Boomers θα έχουν την τιμητική τους όπως θυμούνται τα αγαπημένα παιχνίδια τους. Ενήλικες θα δέος πάνω από τις πανέμορφες κούκλες και αξεσουάρ στο κατάστημα δώρων του, καθώς και η μεγάλη ποικιλία από βιβλία.

Οι φίλοι του Μουσείου ευχαριστήσω επίσης του μετρό για την γενναιοδωρία και την καλοσύνη να βοηθήσει με την παροχή ενός κτιρίου για τις νέες εγκαταστάσεις. Ελπίζουμε ότι το Μουσείο είναι ανοιχτό για πολλά χρόνια μακριά και ευτυχισμένη. Αναζητήστε περισσότερες θέσεις σχετικά με αυτό και άλλα μουσεία στο Wisconsin.
Αντιδράσεις: 

Τετάρτη, 7 Ιουλίου, 2010

Μουσείο κουκλών Fennimore, Fennimore, WI

Καλή 4η του Ιουλίου, μια μέρα αφαιρεθεί! Έλευση αξιοθέατα. φωτογραφία από το ταξίδι του Dr.E για το υπέροχο Μουσείο κούκλα Fennimore, σε Fennimore, WI. Αυτό είναι ένα από τα πιο φιλική, πιο ευτυχισμένη, πιο ελκυστικό κούκλα μουσεία που έχω επισκεφθεί. Ελέγξτε έξω τους site και Gumby Blog. Περισσότερες πληροφορίες να έρθουν. Ευτυχισμένος πυροτεχνήματα!
Αντιδράσεις: 

Τρίτη, 29 Ιουνίου, 2010

Δείτε παρακάτω? Της Linda Dollie αποθήκευσης Blog

Αντιδράσεις: 

Μετά το θερινό ηλιοστάσιο και Anne Rice δημοπρασία

Ακόμα κι αν δεν μπορώ να παρακολουθήσουν ή να αγοράσετε τίποτα, είμαι ανυπόμονα περιμένει τον αναμνηστικό κατάλογο της δημοπρασίας από Theriault του τον Ιούλιο 18 που περιέχει κούκλες από τη συλλογή της Anne Rice και από τη «συλλογή» της εγγονής του Victor Hugo. Υποθέτω ότι αν υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως μια αγγλική σημαντικό κούκλα δημοπρασία, αυτό είναι αυτό! Κούκλες του ρυζιού έχουν συμπεριληφθεί σε τόσα πολλά από τα βιβλία της που νιώθω σαν να είναι οικογένεια και μέρος του άλμπουμ μου.

Άλλες ειδήσεις: του Δρ Ε είναι τώρα στο Facebook, και επιλέγουμε επάνω Twitter οπαδούς.

Λυδία, έφτασε το κεφάλι Κίνα όνειρο. Ακόμα και ο άντρας μου έκανε εντύπωση. Το πρόσωπό της είναι ένα κρεμώδες ροζ λάμψη θα ολοκληρωθεί και η κάθετη μπούκλες είναι φανταστική. Maker της έκανε τα πάντα σωστά, κάτω για να τις μπότες της χωρίς τακούνι περιόδου. Δεν μπορώ να περιμένω για να ορίσετε ένα web και το πραγματικό έκθεμα της Κίνας Ναυάρχων του Δρ E Έχουν πάντα την πεμπτουσία αντίκες κούκλα για μένα.

Τώρα που είναι καλοκαίρι πραγματικά, πολλοί από εμάς θα το yardsale, πώληση ψαξίματος, πώληση γκαράζ trek. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, δεν έψαχνα, και βρήκα το Boot Camp Barbie, πολύ μοναδικό, ένα υπέροχο 2' χέρι σκαλισμένα προ-Κολομβιανή σχήμα, τρία χάλκινα μοντέλα από διάσημα παριζιάνικα κτήρια σε μια μαρμάρινη βάση, και ανάμικτες μικροσκοπικά στοιχεία για προθήκες σκιών. Έφυγα για άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ένα πολύ ωραίο σπαθί με μια λαβή των οστών. Πολύ επικίνδυνο να έχουν γύρω μου έντεκα χρονών, και είναι δύσκολο να αποθηκεύσετε αυτή τη στιγμή. Αλλά, μου σημείο [λογοπαίγνιο δεν προορίζονται!] είναι ότι πάντα είχα ένα καλό μάτι. Για εκείνους που ενδιαφέρονται για αυτές τις περιπέτειες, διαβάστε του Evelyn Chisman μικρές κούκλες και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα. Αν και έγραψε το βιβλίο εδώ και τριάντα χρόνια, ιδέα και η συμβουλή του Chisman είναι ακόμα ήχου. Μιλά για τη δυνατότητα χρησιμοποίησης το χόμπι για να δημιουργήσετε ένα μικρό εισόδημα, αν και οφείλω να ομολογήσω, δεν μπορώ να πουλήσω μου ευρήματα. Δότες για τα καλάθια δώρων μου σιωπηλή δημοπρασία, και αναζητήστε συλλογές φίλων μου. Ακόμη, έχει δίκιο, ότι σε οποιαδήποτε δεδομένη πώληση, κούκλες, κούκλα που σχετίζονται με αντικείμενα, είδη χειροτεχνίας, λευκά πορσελάνινα αντικείμενα, εγγραφές, εφήμερα, βιβλία και άλλα συλλεκτικά αντικείμενα που θα μπορούσαν να turne σε μετρητά στο Etsy, eBay, Yahoo Δημοπρασίες, Amazon, κλπ. Αυτοί θα μπορούσε να ενσωματωθεί αντικείμενα που πωλούνται σε καταστήματα τεχνών, ή προέλευσης για μια μικρή επιπλέον μετρητά. Βλέπω πολλά στοιχεία Barbie και φράουλα φρουτόπιτα αναμνηστικά. Αυτά θα μπορούσε να προστεθεί σε ένα εκ των υστέρων από τις διαφορετικές κούκλες που ήταν διαθέσιμα. Ακόμη και τα ρούχα και τα παπούτσια έχουν κούκλα λογότυπα και λογότυπα χαρακτήρα όπως οι προαναφερόμενες κούκλες, και επίσης, GI Joe, He-man και She-ra, Bugs Bunny, πολύτιμες στιγμές, Flintstones, κλπ.

Πωλήσεις, όπως αυτό είναι επίσης μεγάλες θέσεις για διακοπές στοιχεία και εκλεκτής ποιότητας χριστουγεννιάτικα στολίδια. Βρήκα ένα ολόκληρο θέτω κατά μέρος του το σήμα κατατεθέν σπιτάκια σε χειροποίητο καλάθι για $1.00 πριν από δύο χρόνια. Αυτά είναι μεγάλη συλλεκτικά για σύζευξη με κούκλες, ή να καταπληκτική γραφείο δώρα. Θα είναι μοναδική και θα εκτιμηθεί. Υπάρχει επίσης μια αγορά για αυτά τα στοιχεία σε απευθείας σύνδεση, έτσι και πάλι, μπορείτε να κάνετε κάποια εφεδρική αλλαγή.

Ελπίζω όλα είναι καλά και να παραμένει έτσι. Μέχρι την επόμενη φορά, ευτυχής χρημάτων.
Αντιδράσεις: 

Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2010

Facebook

Του Δρ Ε είναι τώρα στο Facebook. Ευχή μας τύχη!
Αντιδράσεις: 

Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2010

Καλοκαιρινής νύχτας παραμονή

«Εάν αυτές οι σκιές έχω προσβεβλημένος, σκεφτείτε όμως αυτό, και όλα είναι επιδιορθωθεί... "

Μια τέτοια υπέροχα λόγια, που έχουν εμπνεύσει μια τέτοια τέχνη. Ilove θερινό ηλιοστάσιο, και θυμάται πολλές ευτυχείς ταξίδια έξω δυτικά με τη μαμά και τον μπαμπά, όπου εξετάσαμε ορυκτά καταστήματα, και ανακατασκευάστηκε φρούρια. Μου άρεσε το Ουαϊόμινγκ με την Jackalopes και μικρή Αμερική και το στήριγμα της Native American κούκλα μου και ασημένια κοσμήματα συλλογή προήλθε από αυτά τα ταξίδια. Υπήρχε ένα κατάστημα που επισκεφθήκαμε ονομάζεται την πού είμαι στο Wyoming κάθε χρόνο. Εκεί οι κούκλες ήταν πραγματικά έργα τέχνης, και θα χρησιμοποιηθεί επίσης για να βρείτε παλιά comp κούκλες και παλιό κατάστημα υλικό, συμπεριλαμβανομένων των εθνοτικών μπισκ τα βρέφη από τη Γερμανία και την Ιαπωνία occuped. Ήμασταν νευρικοί θα φτάσετε εγκαίρως. τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη που χρησιμοποιούνται για να μας σε, αλλά οι νεότεροι εργαζόμενοι κλείσει σε πέντε για την τελεία. Μερικές φορές, δεν θα μπορούσα να κάνουμε. Αγαπήσαμε το βράχο πέφτοντας μέρη, και υπήρχε μια μεγάλη μικρή craftstore φορτωμένο με παλιά αποθέματος ενός έτους κοντά Billings που είχε όλα τα είδη της Λαϊκής κούκλες. Πρώτη φυστίκι κούκλα μου, ένα cowby που τοποθετείται σε ένα μικροσκοπικό ειρήνη του driftwood ήταν από εκεί.

Επισκεφθήκαμε inn στο του Grand Canyon, το Petrfied δάσος, αρχαία ισπανική πόλη στο Αλμπικέρκη, παλιά γέφυρα του Λονδίνου στη λίμνη Havasu, και οι αναμνήσεις είναι έντονη με οτιδήποτε έχω δει σε καθημερινή βάση. Ένα έτος πήγαμε στο Colorado Springs και κίτρινη πέτρα, και μείναμε σε μια καμπίνα. Μια αρκούδα ήρθε ακριβώς μέχρι το παράθυρο μαμά μου και την κοίταξε στα μάτια. Ο μπαμπάς είπε ότι ήταν επαγγελματική ευγένεια. Πολύ αστείο, είδος μας τοτέμ της στιγμής σπηλιά αρκούδας. Οι κούκλες και τα αναμνηστικά από αυτά τα ταξίδια αποτελούν την καρδιά της η συλλογή του Μουσείου. Δεν μπορώ να περιμένω για να τα εμφανίσετε όλα με τις ιστορίες τους.
Αντιδράσεις: 

Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2010

Γενέθλια και άλλες μικρές τραγωδίες

Αχ, ένα άλλο γενέθλια και πάντα κοντά του πατέρα ημέρα. Ο μπαμπάς μου δεν επιτρέπει πλέον διακοπές οποιουδήποτε είδους, και έλαβα ένας φάκελος με το "Happy όποια και αν είναι «γραμμένο πάνω του και ένα αυτοκόλλητο Snoopy. OH καλά. Ο άντρας μου με πήρε ντροπιάζουμε γύρω από την πόλη μας τοπικό Πανεπιστήμιο, όπου έχουμε χτυπήσει το πιο εκπληκτικό thrift καταστήματα στον κόσμο. Βρήκα εξαιρετικό μεταλλικά κούκλες, και ένα μεσαιωνικό cookie κούκλα που γίνεται από ένα παλιό ginberbread μούχλα. Είναι πολύ παρόμοιο με το βαπτιστικό κούκλες από πηλό που ο φίλος μου αργά Mary Hillier απεικονίζεται στην κούκλες και κατασκευαστές κούκλα. Υπήρχαν εξαιρετικό ξένων κοστούμι κούκλες που ήρθε σπίτι με μας, και μια γερμανική μηχανική ποδηλάτη για έντεκα χρόνια μας παλιά. Ο σύζυγός μου που είναι μεγάλη για αυτά τα πράγματα που διάλεξε μερικά πολύ παλιά μπισκ κούκλες για μένα, icnluding ένα πολύ γλυκό αγόρι μαύρο μπισκ σε μικρογραφία φοράει τιράντες. Έχω κάνει επίσης καλά eBay και etsy. Ένα μεταλλικό κορίτσι κεφάλι έφτασε με τη δική ντουλάπα της μεσοφόρια καθημερινές και βαμβάκι. Τα παπούτσια είναι σπιτικό πλεκτό παντόφλες με πέλματα. Όλα τοποθετούνται μακριά με ασφάλεια, και καταφέραμε να καθαρίσετε σήμερα και να κάνουν το σπίτι να φανεί κατοικήσιμες. Προσπαθώ να δημοσιεύσετε μια εικόνα της κεφαλής Lyhdia στυλ vintage Κίνα απλά κέρδισα. Όταν ήμουν μικρή, μου lusted μετά τις μπούκλες μεγάλη μπανάνα που χύθηκε κάθετα κάτω από κάθε πλευρά του προσώπου της κούκλας. Είναι το τρίτο birhtday χωρίς τη μητέρα μου, και είναι πολύ δύσκολο να ληφθούν. Όταν αναζητήστε τις κούκλες, ή να αναζητήσετε τους, μπορώ να ακούσω τον ψίθυρο, «καλύτερα να πάρετε εκείνο το ένα, πάρα πολύ!» Πήρα λουλούδια πάθος και κρίνους σήμερα, προς τιμήν του τα λουλούδια που θα χρησιμοποιηθούν για να φυτεψετε.

One Γκαλερί στο Μουσείο θα είναι οι κούκλες αυτή ντυμένος και πλεκτά για. Μέχρι αργότερα, σε όλους, ευτυχισμένο χρημάτων!
Αντιδράσεις: 

Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2010

Καλώς όρισες!

Καλώς ήλθατε στο Uneek συλλογισμοί! Αυτός πιο όμορφα ιστορικά κούκλες, και σε μικρογραφία, δεν είναι λιγότερο, που έχω βρεθεί είναι σε αυτό το site. Είμαι ενέπνευσε να δημιουργήσει μικρογραφία ιστορικούς χώρους για τους και είμαι στον πειρασμό να επικεντρωθεί στο μικροσκοπικός κούκλες για πάντα!

Αύριο είναι τα γενέθλιά μου, και ένα ορόσημο σε αυτή, αλλά πρόκειται μετά βίας, ούτε με μια φούσκα και τρίξιμο. Ήμουν finiding μεταλλικά κούκλες σε ebay και το etsy που είναι πολύ καλή και ενδιαφέρουσα επίσης. Χρειάστηκαν περίπου δέκα χρόνια, αλλά νομίζω ότι είμαι πάρει το "κολλάει" αν! Του Δρ E επίσης μαζεύοντας μερικά οπαδούς πειραχτηριών και λαμβάνοντας υπόψη facebook!

Είχαμε βροχή και περισσότερες βροχή και τρομερό, θυελλώδεις καταιγίδες όπου κατακλύζουν τους δρόμους, στη συνέχεια υποχωρούν. Μετά τις καταστροφές ρε πλημμύρες των τελευταίων δύο ετών, είμαι πολύ ευγνώμων συνέβη τίποτα. Δεν είναι διασκέδαση είναι στο κέντρο της αναδιαμόρφωσης βρωμίζει, αλλά είναι καλύτερα από την εναλλακτική λύση.

Happy Ημέρα του μεσοκαλόκαιρου, ιδίως σε εκείνους που αγαπούν και να συλλέγει κούκλες νεράιδα! Θυμηθείτε Cindy McClure; Μέχρι αργότερα.
Αντιδράσεις: 

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Κεφαλές μέταλλο

Typcial Δευτέρα? είναι βροχή, και εγώ ήταν sniped για τα κεφάλια για 1,00 δολάρια στο eBay! Υπέροχο μεταλλικό κεφάλια, τα οποία μοιάζουν σαν να έχουν φλάπα κεφάλια από η twenties, πιθανώς σήμαινε για μπουντουάρ κούκλες. Καλά, θα happnes, αλλά το ρητό μου είναι υπάρχει πάντα μια άλλη κούκλα. Υπάρχουν άλλοι σαν αυτά εκεί έξω;
Αντιδράσεις: 

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2010

Shirley Jackson και κούκλες μανταλάκι

Μόλις τελειώσει ιδιωτικό δαίμονες, η ζωή της Shirley Jackson. Αυτό ήταν μια poignan και προσεκτική μελέτη της ζωής του συγγραφέα μια έντονη και προικισμένος. Είχε πολλά κοινά με εμένα ή εγώ μαζί της. Όταν ήταν μικρή, έγινε γαντζωμένος με την πραγματοποίηση μανταλάκι κούκλες, κυρίως από ιστορικούς ανθρώπους ίδια και ένας φίλος. Έκαναν πάνω από 450, και μητέρα της Shirley, ένα σχολαστικό ντεμπιτάντ/κα Μπαλτά τύπου, θέσει τέρμα στην παραγωγή τους. Κάθε κορίτσι θα μπορούσε να κρατήσει μόνο ένα κουτί παπουτσιών γεμάτο από τα αγαπημένα της. Myh μητέρα δεν θα έχουν τολμήσει να εκδίδουν τέτοιου είδους τελεσίγραφο! Αυτή, και εγώ, ήταν πιθανότερο να παρακολουθείτε προς τα κάτω όπου οι κούκλες ήταν donatedand αγοράσουν όλα! Σαν εμένα, Jackson είχε οικογενειακούς δεσμούς στην Καλιφόρνια, και είχε γοητευτεί να Anne Boleyn, το Salem δίκες μαγισσών, και τα Χριστούγεννα. Αυτή και ο σύζυγός της ήταν βιβλιόφιλους, με μια βιβλιοθήκη που εκτιμάται σε πάνω από 100.000, και συλλογές κάθε είδους πράγματα. Αυτήν που ανέφερα στην μου κούκλα βιβλίο βιβλιογραφία. Αναρωτιέμαι αν Anne Rice διαβάσετε συχνά? το Blackwoods του Blackwood αγρόκτημα θα μπορούσε να ονομαστεί μετά από έναν από τους χαρακτήρες του Jackson. Μια τέτοια λαμπρή, λαμπρή γυναίκα ήταν Shirley Jackson, και μια τέτοια σύντομη, σύντομη ζωή.

Σήμερα ήταν κακό για άσθμα και αλλεργίες, δύο άλλες ασθένειες Jackson [και Syliva Plath] έχω. Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που έχω μια κακή αλλεργία επίθεση ή περίοδο με ιγμορίτιδα, ονομάζω ασθένεια της Σύλβια Πλαθ. Ακόμα, σηκώθηκα πολύ νωρίς για να επανεξετάσει ένα κουτί με Nancy ΤΝΔ και σύνθεση κούκλες που είδα σε μια αριστοκρατική πώληση ψαξίματος. Έχω αψήφησαν τη βροχή, και οδοποιίας, και βρήκε το πλαίσιο! Σε αυτό, οι κούκλες χρειάζεται κάποια βοήθεια, αλλά ήταν γενικά πρωτότυπο και παρθένα. Επίσης, υπήρχε μια πρώιμη σύνθεση Αλέξανδρος foll μαζί τους στην αρχική ρούχα. Εγώ als βρήκα εξαιρετικό ξένων κούκλες, το πολλές πολωνικές, τα Cissy τύπου μόδα κούκλα, το 21" ή έτσι, με τη συνένωση γόνατα, μια 50s Απόκριες HP witdch, ένα χειροποίητο foll από την Οκινάουα, ορισμένα στοιχεία του διακοπές, κάποια κοσμήματα. Χτύπησα ένα ζευγάρι άλλων εκκλησιών πωλήσεων που δεν είχα επισκεφτεί για πάνω από πέντε χρόνια, και βρέθηκαν 70 κούκλες Μπάρμπι με χειροποίητα ρούχα και παπούτσια Barbie, και κοντά σε Νομισματοκοπείο CPK 80s, καθώς και περισσότερες μινιατούρες, ένα σκαλιστό μάγισσα standng στο φεγγάρι, μια φωτογραφική μηχανή φυσούνα εκλεκτής ποιότητας για το σύζυγό μου, μερικά βιβλία για τους μαθητές μου, μια ασυνήθιστη pin διακοπών και κάποιες ορυκτές πέτρες για τον κήπο μου.

Ένα άλλο διασκεδαστικό πράγμα για colelctors κούκλα είναι η ταπετσαρία δείγμα βιβλία εταιρειών στην δεκαετία του 60 σε 70 με παιχνίδια και κούκλες στο χαρτί. Τι ένα διασκεδαστικό ρεκόρ από τα δημοφιλή παιχνίδια της εποχής!

Εγώ πάντα να πάρετε εκλεκτής ποιότητας στολίδια σε αυτές τις πωλήσεις. Μια άλλη αγάπη της μητέρας μου. Λοιπόν, αν κα Johnson μπορεί να έχει ένα εκατομμύριο ornamnets, μπορώ να έχω ένα εκατομμύριο κούκλες! Σε όλους, ευτυχισμένο χρημάτων!
Αντιδράσεις: 

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Huret μέταλλο κεφάλι

Μία φορά την αγαπημένη κατοχή της Dorothy Dixon, και συντάσσονται από τον Marshall Martin και η Maureen Popp, που έχει αυτό το ομορφιά τώρα; Του Δρ E ενδιαφέρεται! Θα ήθελε να μιλήσει, και θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε μια φωτογραφία για το βιβλίο της σχετικά με κεφαλές μέταλλο; Οποιοιδήποτε κτήτορες;
Αντιδράσεις: 

Τετάρτη, 9 Ιουνίου, 2010

κούκλες χαρτί

Σας γράφω από το νέο μου βιβλίο ροζ καθαρή, ένα δώρο γενεθλίων! Δεν πειράζει που γενέθλια. Έχω σκεφτεί πολύ για κούκλες χαρτί τον τελευταίο καιρό, όλα τα είδη τους. Ομολογώ συνεδρίαση κατά τη διάρκεια πολλών μια βαρετή εκδήλωση και doodling ολόκληρες οικογένειες από αυτά στη μπάλα, τότε χρωματισμό τους και να αποκόψει τους για να συμπληρώσετε την κούκλα σπίτια και τα κιβώτια σκιών. Έχω πάντα αγαπούσε καθιστώντας τα με την κοπή από εικόνες περιοδικών και κάνοντας κολάζ, πάρα πολύ.

Διάβασα στην Ελένη και δάσκαλος που Annie Sullivan χρησιμοποιείται για να κόψει τις εικόνες από Godeys να κάνει κούκλες χαρτί, και ότι αυτή και μικρού αδελφού έκανε αλεύρι σπιτικά επικόλληση και τους κολλημένα στους τοίχους του στο νεκροτομείο όπου αυτή και μικρού αδελφού έπαιξε όταν φυλακίστηκαν σε το πτωχοκομείο Tewksbury. Τα παιδιά θα παίζουν σε οποιαδήποτε κατάσταση, αν μόνο στην εκτροπή και άνεση τον εαυτό τους.

Άλλες κούκλες χαρτί μου ήρθε από τα βιβλία, ή κιτ σκάφη. Δεκάδες ήταν από τα περιοδικά. Μου άρεσε Betsy McCall, και η παλαιότερη Dolly λαγκάδια και Lettie λωρίδες. Πρώτη αντίκες παραδείγματα μου προήλθε από μερικά από τα παλαιά καταστήματα και παζαριών. Έχω κάποια πολύ μεγάλα παραδείγματα, και αυτό που ήταν μια Shackman αναπαραγωγή μιας κούκλας που αντιπροσωπεύουν Ellen Terry. She πολύ αγαπούσε, και ήρθε από το κατάστημα δώρων του Μουσείου της πόλης της Νέας Υόρκης. Μαμά της ντυμένοι με πράσινα hued χαρτομάντιλο.

Έκανα κούκλες από Kleenex, πλεγμένα και ιστού που έμοιαζε με κούκλες cornhusk, και συχνά ντυμένος κούκλες με απορροφητικό χαρτί. Έχω ένα σπιτικό αντίκες μαμά βρέθηκαν με πανέμορφο πολυεπίπεδη χαρτομάντιλο φορέματα, και 3D ιστών και χαρτί crepe κούκλες. Λατρεύω να συλλέξει αυτά, και είχε ένα τραύμα στο νηπιαγωγείο, όταν ο δάσκαλός μου με έκανε να πετάξει ένα όταν εμείς είχαν τον καθαρισμό τους. Από τότε, έχω την ανάγκη να αποθηκεύσετε κάθε κούκλα που μπορώ, δεν έχει σημασία τι!

Όταν πήραμε το Apple IIGS στο σχολείο, έκανα κούκλες χαρτί και χρησιμοποιείται πολλαπλής ράχη μοτίβα στη συνάρτηση παλιά κομμάτια λίπους. Σύντομα βρήκα Σουηδικά και Ιαπωνικά τρισδιάστατα παραδείγματα, και έχουν ακόμη και μια παλιά μπισκ κούκλα ντυμένη με κρεπ χαρτί.

Κούκλες χαρτί μου εμπνέει, όπως έκαναν Ruth Handler όταν δημιούργησε Barbie. Πέρασα πολλές ευτυχείς ώρες σε διακοπές πανδοχεία και καλύτερα γουέστερν με τους λαούς μου ταξίδια στη Δύση, όταν μεγάλωνα, και με βάση ιστορικά χαρτί κούκλες, περισσότεροι από Anne Boelyn και Μαρία Αντουανέτα, στα ποδαράκια Σημείωση motel. Εξακολουθούν να υπάρχουν στο άλμπουμ μου.

Έκανα ένα χαρτί Ελληνικός ναός του προς στην 10η τάξη, και εποίκησε με μου εκδόσεις κούκλα χαρτί των θεών. Στην έκτη τάξη, έκανα χαρτί μικρό δάχτυλο μαριονέτες για να φανεί παίζει γράψαμε στη λογοτεχνία. Μου έχουν κάνει σε καρφίτσες, και αφίσες, και έχουν κάνει ένα ολόκληρο βιβλίο με κούκλα χαρτί και κολάζ εικονογραφήσεις κούκλα.

Το μεγαλύτερο πράγμα για αυτούς είναι ότι μπορεί να έχετε μια συλλογή από χιλιάδες και να τους paperhouse ένα άλμπουμ ή ένα κιβώτιο όπου μπορούν όλοι ζουν. Σύλβια Πλαθ και Laura Ingalls τους αγαπούσε. Οι Ιάπωνες και άλλους πολιτισμούς έχουν θρησκευτικά τελετουργικά με τη συμμετοχή τους. Οι Γάλλοι έχουν τους pantins. Τους αγαπώ όλους. Ευτυχισμένος χρημάτων.
Αντιδράσεις: 

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Σουβενίρ;

Εμείς περιπλανήθηκε μέσα από μια τοπική γιορτή ημερών πρωτοπόρος αυτό προηγούμενο Σαββατοκύριακο ημέρα μνήμης. Η πόλη ήταν στην πραγματικότητα ονομάζεται Walnut Grove, και είχε γενικό κατάστημα, συνεχή «ληστεία, Τράπεζα» αποθηκαρίων, μαύρο Smith κατάστημα, κλπ. Υπήρχε μια αίθουσα παγωτού, και πολλά χειροποίητα αντικείμενα, καραμέλες, και σαπούνια. Πολλοί άνθρωποι πουλούσαν κοσμήματα, αναμνηστικά σχετικές για την χρονική περίοδο ή για Παλιά Δύση. Δεν πολλοί λαοί αγόραζαν. [Φυσικά, έκανα. αυτό, όμως, είναι τώρα εκτός από το σημείο!]. Παρατήρησα ότι η στάση αυτή μη-αγοράς πριν? πρόσφατα, εγώ chalked μέχρι την οικονομία. Μερικές φορές, σκέφτηκα ότι ίσως τα μέρη ήταν ακριβώς πάρα πολύ ακριβά. Το παλιό περίπτερα με σουβενίρ πενήντα σεντ της νεολαίας μου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και τα σουβενίρ οι ίδιοι τώρα είναι ακριβά τα συλλεκτικά είδη.

Αλλά, όταν σκέφτομαι για αυτό, δεν έχει σημασία πού πάω, ολοένα και λιγότεροι άνθρωποι κρατούν τσάντες αγορών ζωγραφίζεται με το όνομα ενός σημείου τουριστικής έλξης ή προορισμού. Πολλοί άνθρωποι λαμβάνουν φωτογραφίες με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αλλά ακόμη και τους φίλους μου που συχνάζουν Ευρώπη τακτικά να επανέλθει με εκατοντάδες βολές για τους ψηφιακά άλμπουμ και πλαίσια, πιο προσωρινά να αντικατασταθεί από την επόμενη παρτίδα. Λίγοι ακόμα και να αγοράσετε ή να στείλετε καρτ-ποστάλ. Σχεδόν κανείς κρατά μια χούφτα των ξένων χρήματα ή γραμματόσημα, συλλέκτες στην οικογένεια είτε για τον εαυτό τους. Αυτά τα τελευταία στοιχεία ήταν καυτό show και ΠΕΙΤΕ θέματα, όταν ήμουν στο σχολείο. Ακόμη και ένα lowly σεντάβο ήταν μια προσφιλής βρείτε, και συχνά την αρχή της δια βίου πάθος για νομισματική.

Ακόμη και σε ακριβά χώρους όπως Disney γης, είδα άτομα με ποντίκι αυτιά, φανταχτερά καπέλα, τσάντες αγορών Disney, μπιχλιμπίδια, πολλά ταριχευμένα ζώα, και T-Shirt συλλογές ήταν διάσημος όταν ήμουν προπτυχιακό. Η μαμά μου είχε μια μεγάλη συλλογή από αυτοκόλλητα από εθνικά πάρκα και άλλα αξιοθέατα που χρονολογείται από τη δεκαετία του πενήντα. Αυτά, μαζί με την κλασική καρτ-ποστάλ, είναι απαθανάτισε στην οικογένειά άλμπουμ και αρχεία. William Randolph Hearst πήρε ξεκίνησε με καρτ-ποστάλ των Καλών Τεχνών, και καρτ-ποστάλ εξακολουθούν να πωλούνται παντού σε μεγάλο αριθμό. Γιατί κανείς δεν αγοράζει τους;

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι ξένων κούκλες και κούκλες τουριστικά. Τους αγαπώ και με αντίκες μου είναι η εστίαση των συλλογών του Μουσείου. Ακόμα, κοριτσάκια δεν έχουν αυτά ταξιδεύουν κούκλες πια ως μέρος της παιδικής τους ηλικίας. Υπάρχουν πια storybook κούκλες, οποιουδήποτε είδους. Όσοι συλλέγουν για επενδύσεις δεν είναι λάτρης της ταξιδιού ή τουριστική κούκλες σε όλα. Μερικές φορές έχω την τιμητική τους στην καλή θέληση ή στρατός της σωτηρίας. Έτσι, ποιο είναι το πρόβλημα;

Ταξιδιώτες έχουν φέρει σπίτι αναμνηστικά ως ενθύμια και τρόπαια ταξίδια τους για αιώνες, αν όχι milennia. Είναι ένας από τους λόγους που γεννήθηκε το παγκόσμιο εμπόριο. Τους γονείς και τους παππούδες μου είχαν φανταστική συλλογές σουβενίρ και στιγμιότυπα για εκείνο το θέμα, από όλο τον κόσμο. Έχουμε γίνει τόσο cybertechnic, τόσο εμμονή με "απλοποίηση" και εκδρομή αποθησαυριστές ότι έχουμε χάσει everthing άλλο ενδιαφέρον;

Ειλικρινά δεν ξέρω, και θα προσκαλέσει σχόλια και απόψεις από όλες τις πλευρές!

Έχετε μια μεγάλη μέρα. Εδώ είναι μερικές αγαπημένες συνδέσεις του ορυχείου που αφορούν αυτό το θέμα, κούκλες, και για τη συλλογή:

Το καταφύγιο για κούκλες απροσάρμοστος. http://littledeadgirl0.Tripod.com/creepydolls/index.HTML


Αμερικανική ανεπιθύμητης αλληλογραφίας
http://www.carterjunk.com/


Μουσείο κουκλών Γιοκοχάμα
http://www.Welcome.City.Yokohama.jp/ENG/Doll/

No comments:

Post a Comment